Jarek
Gość
|
ale widaÄ, Ĺźe skorzystaĹ na tym spotkaniu. Gupi mocno nie jest i dobrze wyglÄ
da teraz.   WyglÄ
da jak optymalny, tylko ta agencja nieoptymalna. OszukaĹcza. A niech mu na zdrowie to wyjdzie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
A moĹźna w pl wersji 10 zmieniÄ jÄzyk systemowy na angielski?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Wszystko moĹźna, zaleĹźy tylko od umiejÄtnoĹci...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Ale w tytule linku stoi ze windows 8, a tu 10, Na 8.1 podobno siÄ nie da -tak w sklepie mĂłwiÄ
, dlatego pytam o 10.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Wszystko mo¿na, zale¿y tylko od umiejêtnoci... Ja mam teraz 7 lub 8... kto to wie. Co gorsza muszÄ chyba w koĹcu przeinstalowaÄ system, a teraz to ja juĹź nie wiem jak to siÄ robi :8 to nie to samo co mòj ulubiony 98, potem nawet xp, Ostatnio, to znaczy na obecnym systemie to juĹź sobie nic nie personalizowaĹam, po prostu mi siÄ nie chciaĹo. I tak musiaĹam wyĹaczyÄ aktualizacje, bo przez nie moja karta graficzna traciĹa stabilnoĹÄ i mi mroziĹo ekran, ew restartowaĹo komputer. Ale tak to jest jak siÄ weĹşmie hop do przodu kartÄ, a win ma jÄ
gĹeboko w powaĹźaniu
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
O i widzÄ w komentarzach, Ĺźe i z tym bywajÄ
problemy ale raz zmieniÄ moĹźna na pewno DziÄki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
a teraz to ja juĹź nie wiem jak to siÄ robi :8 A teraz to caĹkiem prosto, siÄ tylko klika, a reszta siÄ samo robi... Aby nie przeszkadzaÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Ja to lubiĹam kontrolÄ przez DOS mogĹam komendy wydawaÄ. A co wyszlo to i tak kwestia zmiennych losowych. Jeszcze nigdy mi dwa systemy nie dziaĹaĹy tak samo bezbĹÄdnie, zawsze coĹ innego nie dziaĹaĹo na koniec...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale teraz cmd za dosa robi! Ostatnio Dark bez przerwy wpisuje polecenie netstat, bo mu podpowiedziaĹem, aby sobie ĹÄ
cze "badaĹ" przed livem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Super ,dla mnie i tak czarna magia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
To caĹkiem proste! Klikasz "uruchom", jak siÄ otworzy, to wpisujesz cmd i otwiera siÄ czarne okienko, co albo nic nie rozumie, albo wykonuje polecenia... Tylko do niektĂłrych poleceĹ trzeba mieÄ uprawnienia.Â
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Niby tak, ale to nie to samo to nakĹadka
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To caĹkiem proste! Klikasz "uruchom", jak siÄ otworzy, to wpisujesz cmd i otwiera siÄ czarne okienko, co albo nic nie rozumie, albo wykonuje polecenia... Tylko do niektĂłrych poleceĹ trzeba mieÄ uprawnienia. Co to jest cmd?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To taka czarna dziura, tyle Ĺźe kwadratowa i moĹźe Ĺatwo zrobiÄ kuku.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
warto zmieniÄ na XP Home Edition . ZainstalowaÄ przeglÄ
darkÄ Firefox. Hicior od kilkunastu lat. Sprawdzony i nie utrudnia Ĺźycia Ale jestes absolutnie przekonany, ze warto zmienic Win95 na WinXP? Nie bede zalowal?
|
|
|
|
|
|
|
|