Diogenes z Synopy
Go
|
Ja korzystam z win 10 i nic nie płaciłem ,to pewnie jakiś rachunek przyjdzie .ale nawet nie wiedzialem że go mam ,bo był wgrany przy kupnie . Tymi danymi które im udostępniasz się świetnie handluje. Co robisz w sieci, gdzie przebywasz itd . To normalny towar. Więc nieprawda, że nie płacisz. Analogicznie - dla mnie jabłka w sadzie to żaden towar, a w Sridlu bio- jabłka są po 10,9 zł za kilogram. Więc dzieciaki bez mojej wiedzy zbierają i opylają je za pół ceny.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Win 10, to najlepszy system na świecie, bo przecież lepiej mieć 10 win niż 8 lub siedem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jeszcze lepsza będzie win11, samo będzie się klikać, bo będzie wiedziało lepiej od nas co nam potrza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Właśnie, ale po co to menu START! Dla mnie rewelacja i jeszcze wrócił Alt+F4. Czyli wracaja do xp?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
XP - jest super, bo co chwila nie ściągają się aktualizacje, nawet w ogóle. ''Aktualizacje'' w cudzysłowie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
bo ludziska muszą mieć nowości. chcą aby ktoś ich pilnował ciągle, czuwał nad nimi. Czują się samotni . Dlatego wybierać będą wyższe numery Win.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kiedyś produkty żyły kilkanaście, kilkadziesiąt lat, a teraz najlepiej gdyby co roku były nowości. Takie czasy.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mi tam starcza w zupełności prawy klik na ikonę win na pasku zadań. No i to "centrum akcji" cud, miód i ... Więcej nie trzeba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mi tam starcza w zupełności prawy klik na ikonę win na pasku zadań. No i właśnie masz z powrotem xpeka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to cały czas było przecież i wprowadzone od ósemki chyba.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wiem jak było w 8, bo miałem krótko, ale nie było intuicyjnie dla kompa bez ekranu dotykowego.
|
|
|
|
|
|
|
|