Mirek
Gość
|
Ĺmiga elegancko. Mam od poczÄ
tku.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
Windows 10 musial byc lepszy od swych poprzednich wcielen, oddech konkurencji na karku, mam tu na mysli znaczny wzrost tendencji do przegladania neta na telefonie czy tablecie, gdzie MS zaspal.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jak nie pasuje, to nie uĹźywaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jak dziaĹa, to lepiej nie sprawdzaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
WĹaĹnie, bo to moĹźna Ĺşle skrÄciÄ na przykĹad...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Windows piÄknie Ĺmiga na smartfonie, jak bÄdÄ kiedyĹ wymieniaĹ, to w pierwszej kolejnoĹci bÄdÄ braĹ pod uwagÄ smartfony z tym systemem.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
SzczegĂłlnie "lepsza" inwigilacja... A jak to Cie krzywdzi? I czym to sie objawia?
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
Windows pięknie śmiga na smartfonie, jak będę kiedyś wymieniał, to w pierwszej kolejności będę brał pod uwagę smartfony z tym systemem. Â Windows na smartfonie jest tak samo funkcjonalny, co telegazeta w telewizorze. <;
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
Niczym...Nie piszę o sobie tylko o programie.
O konkretnym programie czy moze o systemie operacyjnym Windows 10? :p Win 10 nic zlego nie robi... teorie o "inwigilacji" plota lamusy... zupelnie jak ci eksperci od "zamachu smolenskiego", tylko na inny temat.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
Zamiast powtarzac za "pismakami" z takich wortali jak spiderweb, antyweb, dobreprogramy czy inne podbnie "fachowe", lepiej sluchac uznanych polskich hakerow, ktorzy na co dzien naprawde siedza w temacie. Polecam chocby... -> https://www.youtube.com/user/GynvaelColdwind/aboutCzyli kapitana Dragon Sector, ktory na co dzien pracuje pod systemem Windows 10 i ze wzgledu na zboczenie zawodowe przesledzil czy Windows 10 jest usluszny czy nie jest. "usluszny" - mam na mysli, czy po odhaczeniu przez uzytkownika tego i owego przestaje to i owo wysylac na serwery MS. bowiem wszystko mozna powylaczac i "inwigilacja" sie konczy. Acz prawda, ze luserzy ("blondynki", babcie, dziadki, etc.), ktorych wiedza o systemie ogranicza sie do jego wlaczenia/wylaczenia i uruchomienia przegladarki tudziez Worda raczej nie dojda do tego, gdzie i co odhaczyc... to nie na ich rozum. "Telefonie tarczowy" wroc, bo ten smartfon jest za trudny!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A to ciekawe podejĹcie, bo to tak jak z autem, dla przykĹadu, co jest nie do jeĹźdĹźenia, a dla mechanika samochodowego, aby sobie mĂłgĹ pogrzebaÄ... ChociaĹź teraz siÄ juĹź nie grzebie tylko podpina i na ekranie dokĹadnie instruujÄ
co i jak wymieniÄ, jeĹli coĹ szwankuje.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Pewnie, ja siÄ dowiedziaĹem po jakimĹ czasie, Ĺźe mam W10
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty juĹź chyba naleĹźysz do grupy VIP-Ăłw Win10...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Dobrze wiedzieÄ na przyszĹoĹÄ, Ĺźe gdzieĹ jeszcze szpiegujÄ
z kulturÄ
. BÄdÄ pamiÄtaĹ przy zmianie fona (mam nadziejÄ Ĺźe tam teĹź tak kulturalnie), gdyĹź mĂłj obecny szpiegodawca systemowy nawywijaĹ jak zajÄ
c w kapuĹcie, aĹź mi kamerkÄ zawiesiĹ. Â
|
|
|
|
|
|
|
|