|
Zyon
|
Nie znam smaku od lat i calkiem dobrze mi z tym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
U nas jedno ciasto na Święta "musi" być. Ja bym wolała serniczek ale dzieci nie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Blackend mnie juz nauczyl tej modlitwy, "zyj i pozwol chorowac innym"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Reniu, czy ten wspaniały przepis wyślesz do publikacji w gazecie? Idealnie pasuje do alternatywnych metod.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U nas jedno ciasto na Święta "musi" być. Ja bym wolała serniczek ale dzieci nie... U nas są zawsze trzy, w tym dwa szkodliwe dla zdrowia. No, ale jak się mądrze szkodliwe je, to nawet nie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zosia przyniesie dziś darmową fruktozę. To powiem czy warte było.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ze swiatecznych slodyczy preferuje sledzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Zosia przyniesie dziś darmową fruktozę. Jak w miodzie - to piernik na smalcu obowiązkowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Reniu, czy ten wspaniały przepis wyślesz do publikacji w gazecie? Idealnie pasuje do alternatywnych metod. a w życiu ! chyba, że po małych przeróbkach ? warstwę szatańskiego produktu z jabłek, należało by zastapić japońskim natto! * Natto są to fermentowane ziarna soi. źródło wielu vitamin
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zjadłbym. Ale zrobić to raczej nie. Bo 2 tygodnie trzeba fermentować soję czy dłużej . I jeszcze eko ma być .
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się zamówi kontener, to pewnie dostawa będzie za darmo...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Białko i tłuszcz z soi nie nadają się do jedzenia, bo to skoncentrowana pasza dla sojowej siewki.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale to tylko 100 gr ! 14 zł plus wysyłka. I pewnie porcja nie dostarcza 100 % proc dziennego zapotrzebowania na K2 w mk7 . - ok może dostarcza . Zbankrutować można . Witamina K2 występuje w natto, serach fermentowanych (długo-dojrzewających ), także w gęsiej wątróbce, żółtku, maśle, i mięsie zwierząt karmionych trawą.http://www.kinon.com.pl/witamina-k2/chyba we wszystkich pozostałych produktach wyjdzie taniej. A poza tym nie wiem dlaczego chcą optymalni się suplementować, skoro ona występuje w głównych składnikach DO . Wiem, że ma krótszy okres półtrwania. Ale jemy te produkty non stop ( znaczy się 2 x dzień ) Może czegoś nie wiem? Białko i tłuszcz z soi nie nadają się do jedzenia, bo to skoncentrowana pasza dla sojowej siewki. dlatego lepiej jeść w drażetkach
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Suplementacja to potrzeba umysłu, a nie ciała.
|
|
|
|
|
|
|
|