administ
Go
|
Super!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie było tak, ale nieważne, bo to se ne wrati... Szkoda mi tej strony... ....................................... się nie da odzyskać? Nie da się odzyskać, pisałam do właścicieli serwera (czy jakoś tak). Odpisali mi, że minął miesiąc od należnego terminu, i że wszystkie dane są skasowane i nie da się ich odzyskać. Zwyczajnie przeoczyłam termin wpłaty. Miałam przypomnienia, ale w "Ofertach" u mnie na e-poczcie wylądowały, a tam nie zaglądam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wygląda bardzo świątecznie ta szarlotka Może zrobię dzieciom, bo wybieramy się do Anglii na święta i dziewczyny już zapowiedziały, że będą wymagać ode mnie gotowania i pieczenia ciast Przepis to ten na samej górze? Nie Anulko (jabłka z galaretką i śmietanka tak, ale ciasto jest inne). Zeszyt z moimi przepisami zostawiłam w kawiarni, ale jutro go wstawię. To jest proszkowe ciasto z masłem. Jednak jutro dam przepis, bo dzisiaj Kawiarnia jest nieczynna...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale zdjęcia i tak Admin usuwa... A temu zdecydowanie zaprzeczam, jeszcze bardziej niż "dobra zmiana", twierdząca że nie jest osamotniona w Europie... To podaj poprawny adres do tej strony, bo w stópce masz niepoprawny. Już zmieniam. Dzięki. To może wraz z podziękowaniami warto rozważyć przeprosiny?
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
W takim razie ktoś inny zajumał. Może to świstak, zawinął te fotki w sreberka?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno, on tak w okolicach Świąt śwista co popadnie... I powtarza się ten Dzień Świstaka...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Skoro za wiarygodnością Reni stoi autorytet świadka Jehowy, to ja nie mam już żadnych wątpliwości co do cnotliwości jej charakteru .
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skoro za wiarygodnością Reni stoi autorytet świadka Jehowy, to ja nie mam już żadnych wątpliwości co do cnotliwości jej charakteru . No gdyby to kto inny napisał, to byłaby już forumowa chryja pisakownicza, a tak rozeszła się awantura po kościach... Ale to całkowicie zrozumiałe w ramach relatywizmu, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
E tam, to nie jest żaden relatywizm, tylko po prostu wyrosłam z piaskownicy, jakby co... O jejku. Mogę sprawdzić, jak co.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No dobra, jakoś przeżyje