|
Zyon
|
Bo nie mial pozwolenia, to oczywiste.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
A demokracji bys chciala? Zaraz by zmontowali jakis Komiet Obrony Dochodow...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A co ja mam powiedzieć? Przeglądałem moje stare dokumenty i okazało się że posiadam zaszczytny tytuł CZŁONKA DRUŻYNY SOCJALISTYCZNEJ . Nie żartuje . W wojsku prlowskim mi przyznano ( chyba wszystkim, bo nie byłem jakimś się wyróżniającym się in plus , jeżeli już, to - in minus ) i nie zabrano ! Czyli jestem. Zaszczycony! Tera jak znalazł . Pewnie powiesz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zrobię tak i poczekam na efekty...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, w piśmie adresat nie miał być w Jaworznie? Jest że w Wejherowie. Teresa, miało być... Zarząd Oddziału OSO im. Adama Jany z siedzibą w Wejherowie.Mogłam to krócej i przejrzyściej napisać, np. Zarząd Oddziału OSO z siedzibą w Wejherowie. I nikt by nie miał wątpliwości. A tak Teresa się "czepia"... Ale dzięki, poprawiłam...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Stowarzyszenie może ma statut, który może przewiduje powołanie i odwołanie członków zarządu, może można przeczytać jak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, w piśmie adresat nie miał być w Jaworznie? Jest że w Wejherowie. Jeżeli słałaś do Jaworzna to w Jaworznie Czy czegoś nie rozumiem? Teresa, miało być... Zarząd Oddziału OSO im. Adama Jany z siedzibą w Wejherowie.Mogłam to krócej i przejrzyściej napisać, np. Zarząd Oddziału OSO z siedzibą w Wejherowie. I nikt by nie miał wątpliwości. A tak Teresa się "czepia"... Ale dzięki, poprawiłam...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jo, poprawione
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już mam informację, że wszystko bądzie załatwione jak należy...
|
|
|
|
|
|
|
|