|
renia
|
Czas sprawdzi wartość tych słów... W dużym stopniu już zweryfikował...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo! Prezes jak coś przepowie, to musi się sprawdzić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może jeszcze przypomnę zainteresowanym, że pomimo, iż oddział formalnie już nie istnieje, to spotykamy się nadal w Wejherowie w ostatnie niedziele miesiąca. W marcu wyjątkowo będzie to przedostatnia niedziela miesiąca, gdyż przypadłoby spotkanie w Święta Wielkanocne. http://optymalni.hol.es/relacje/151-spotkanie-w-gdyni.html
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Jak intencje szczere, to nie ważne z kim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Przepraszam, a od strony formalnej to macie pozwolenie od Prezesa na zakonczenie dzialalnosci? Odp: TAK. Prezesem była wówczas Renia. I jej zdanie było/jest wystarczające. A oprócz tego, że prezesowała, to jeszcze jedyną, realnie i z inicjatywą, działającą osobą była.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i przede wszystkim marszalek Kuchcinski nie wyrazil zgody...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
Może jeszcze przypomnę zainteresowanym, że pomimo, iż oddział formalnie już nie istnieje, to spotykamy się nadal w Wejherowie w ostatnie niedziele miesiąca. W marcu wyjątkowo będzie to przedostatnia niedziela miesiąca, gdyż przypadłoby spotkanie w Święta Wielkanocne. http://optymalni.hol.es/relacje/151-spotkanie-w-gdyni.htmlMoże tu jest przyszłość. Organizacja bez organizacji. https://www.youtube.com/watch?v=1DC4ohipNkAWykład jest długi i miejscami nudny. Drażnić mogą poglądy polityczne. Jednak zasady ogólne są sformułowane genialnie. dla przykładu, jedna z nich (przetransponowana przeze mnie): "...bo przywódców najłatwiej wyciąć, vide dr Jan Kwaśniewski".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przepraszam, a od strony formalnej to macie pozwolenie od Prezesa na zakonczenie dzialalnosci? Odp: TAK. Prezesem była wówczas Renia. I jej zdanie było/jest wystarczające. A oprócz tego, że prezesowała, to jeszcze jedyną, realnie i z inicjatywą, działającą osobą była. Sama bym nic nie zdziałała, gdyby nikt nie przychodził (albo, gdyby pojawiali się tak "często" jak Ty ). A przychodzi coraz więcej osób. Już od następnego spotkania będziemy mieli mikrofon, gdyż nie słyszymy się nawzajem na przeciwnych krańcach stołu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i przede wszystkim marszalek Kuchcinski nie wyrazil zgody...
Pewnie Macierewicza na mnie naśle...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Za każdą zmianę we wpisie do KRS trzeba płacić. Wypisanie się, to też wpis.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Informacja to informacja... A info "na papierze" to dopiero informacja. Formalna. Obowiązująca. Przy rozwodach najważniejsza jest formalizacja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za każdą zmianę we wpisie do KRS trzeba płacić. Wypisanie się, to też wpis. Chętnie zapłacę, byleby mieć na piśmie potwierdzenie, że jestem wykreślona. Nie chcę finansowo odpowiadać za działania (nieprzejrzyste dla mnie) innych.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Ale wszystkich z Komisji Rewizyjnej się nie spytałam... To nie jest spr dla KR.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Informacja to informacja... A info "na papierze" to dopiero informacja. Formalna. Obowiązująca. Przy rozwodach najważniejsza jest formalizacja. Moja jedna ciotka, to dopiero po rozwodzie zaczęła zgodnie żyć ze swoim mężem (dalej tym samym). Facet dopiero zaczął się starać, jak miał "żonę" niezależną ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale wszystkich z Komisji Rewizyjnej się nie spytałam... To nie jest spr dla KR. To jestem usprawiedliwiona. Tak długo u nas nie byłeś, że prawie o Tobie zapomniałam... Wiem, że wolisz pływanie na kajaku, niż "pitolenie" o jedzeniu...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Informacja to informacja... A info "na papierze" to dopiero informacja. Formalna. Obowiązująca. Przy rozwodach najważniejsza jest formalizacja. Moja jedna ciotka, to dopiero po rozwodzie zaczęła zgodnie żyć ze swoim mężem (dalej tym samym). Facet dopiero zaczął się starać, jak miał "żonę" niezależną ... I to jest dobra wiadomość - pozwala z optymizmem patrzeć w przyszłość.
|
|
|
|
|
|
|
|