administ
Go
|
Najgorsze jest to, że gazety na 6+ przestaliście prenumerować... Ale może stowarzyszenie dostanie jaką dotację.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Ale wszystkich z Komisji Rewizyjnej się nie spytałam... To nie jest spr dla KR. To jestem usprawiedliwiona. Tak długo u nas nie byłeś, że prawie o Tobie zapomniałam... Wiem, że wolisz pływanie na kajaku, niż "pitolenie" o jedzeniu... Na kajaku dzisiaj trochę nudno: http://mlb.ibwpan.gda.pl/index.php/pl/cameraA pitolenie? Przyjrzę się sobie. Może i tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najgorsze jest to, że gazety na 6+ przestaliście prenumerować... Ale może stowarzyszenie dostanie jaką dotację. Jak jest "dobra zmiana" to pewnie tak...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Najgorsze jest to, że gazety na 6+ przestaliście prenumerować... Ale może stowarzyszenie dostanie jaką dotację. Jak jest "dobra zmiana" to pewnie tak... Jak ktoś (mocny jak konsorcjum Jewropejskie) będzie chciał Optymalnych rozpirzyć, to dotacje zacznie udzielać. Efekt kości rzuconej między psy. Nic tak korytkowych i pastwiskowych do ŻO nie zniechęci tak, jak niesnaski wewnątrz środowiska.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dostałam dzisiaj pismo z Biura OSO (podpisane przez Prezesa) mówiące, że mam przysłać protokół z zamknięcia Oddziału i listę osób, które były na tym spotkaniu, na którym podjęliśmy decyzję o zamknięciu. Nie wiem czy takie wymagania są uzasadnione prawnie? Listę osób mam (wszyscy uczestnicy się wpisują w zeszyt na każdym spotkaniu).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dostałam dzisiaj pismo z Biura OSO (podpisane przez Prezesa) mówiące, że mam przysłać protokół z zamknięcia Oddziału i listę osób, które były na tym spotkaniu, na którym podjęliśmy decyzję o zamknięciu. Hehe wyglada na to, ze wypisac sie z OSO to trudniej niz sie pozbyc kredyty we frankach Zostalas Renia dozywotnia prezeska czy tego chcesz czy nie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Taka widocznie moja karma...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ile teraz ja mam szefów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taka widocznie moja karma... Hmmm... Próbowałaś żądać podwyżki? Nie? Próbuj. Domagaj się awansu, pokaż że jesteś godna najwyższego stanowiska. Konkurencja... Wylecisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taka widocznie moja karma... Hmmm... Próbowałaś żądać podwyżki? Nie? Próbuj. Domagaj się awansu, pokaż że jesteś godna najwyższego stanowiska. Konkurencja... Wylecisz. A po co mi by było to wszystko? Najwyższe stanowiska mogą w głowie poprzewracać, (jeśli ktoś wcześniej ma poukładane)...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No to chcesz, czy nie chcesz wylecieć?
|
|