|
administ
Go
|
Nie bardzo, bo zarząd nie zna statutu, więc tylko walne członków płacących składki zostaje. Tylko walne członków, albowiem stowarzyszenie liczy mniej niż 1000 szt.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
W sumie, z tym zamknięciem Oddziału, to nie widzę problemu, czemu bym nie miała dopełnić wszystkich należytych formalności, jeśli są takie przepisy... No problem... Żyjemy w rzeczywistości [...] My, na tym forum "jedziemy" już V-tą stronkę na ten temat. Czy aby na pewno chodziło nam o to, by temat żył drugim (trzeci już czeka) życiem? ... a teraz VIII-mą, no i poziom "tej jazdy" godny, albo zgodny, czego z czym, ble. Zajrzę tu jeszcze kiedyś. Narty.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja ten temat już zamknęłam...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja to jestem pionkiem, ale jak OSO może istnieć i propagować Wiedzę Doktora bez Jego poparcia i Jego Rodziny. To już jest oksymoron... Ty też pomagałeś Ojcu biochemicznie, robiłeś doświadczenia na szczurach, obliczenia w Książce Kucharskiej i pomagałeś Ojcu prowadzić Arkadię (to tyle co wiem). A teraz nie jesteście "niepotrzebni"... (praktycznie, bo teoretycznie tak)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie dla wszystkich, ale nic nie szkodzi. Przyjdzie pora - będzie rada.
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
Ja ten temat już zamknęłam... Prowadziłem Oddział od 2000 do 2005. Wysłałem pismo o rezygnacji,podpisane przez cały Zarząd. Do 2009 roku,dostawałem pisemka ze Starostwa. Dlatego,że mimo moich wielokrotnych próśb ,Jaworzno nie raczyło wysłać pisma potwierdzającego rozwiązanie Oddziału . Dopiero gdy dostałem "szała" i" przejechałem się" po pani prowadzącej biuro,sprawa została zamknięta.Oczywiście oparło się też o pana Prezesa,który o niczym nie wiedział ,naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektóre sprawy zawsze "kulały" w stowarzyszeniu, no ale teraz jakby bardziej... Oczywiście to może być tylko moja subiektywna ocena!
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
|
Niektóre sprawy zawsze "kulały" w stowarzyszeniu, no ale teraz jakby bardziej... Oczywiście to może być tylko moja subiektywna ocena! Będą nadal (kuleć,chromać,i potykać się). Jak zawsze czynnik,wiadomo jaki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Były różne rozłamy i podziały. Byli specjaliści od "modyfikacji" DO i tacy, którzy chcieli (z małą "korektą") podszywać się pod twórców nowej diety i robić na tym kokosy. Ale (chyba) nigdy nie było rozłamu między Stowarzyszeniem OSO, a Rodziną Kwaśniewskich...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niektóre sprawy zawsze "kulały" w stowarzyszeniu, no ale teraz jakby bardziej... Oczywiście to może być tylko moja subiektywna ocena! Będą nadal (kuleć,chromać,i potykać się). Jak zawsze czynnik,wiadomo jaki Jeżeli przez tyle lat takie Stowarzyszenie się nie sprawdziło, to może to nie jest odpowiednia struktura organizacyjna, służąca do propagowania DO?
|
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
|
Były różne rozłamy i podziały. Byli specjaliści od "modyfikacji" DO i tacy, którzy chcieli (z małą "korektą") podszywać się pod twórców nowej diety i robić na tym kokosy. Ale (chyba) nigdy nie było rozłamu między Stowarzyszeniem OSO, a Rodziną Kwaśniewskich... No to teraz już jest. Radosna twórczość,nie ma po prostu końca. A tak na marginesie.To ile w "owym czasie" powstało Arkadii .Prądy selektywne aplikowane na "ROBOCZOGODZINY",rzeczy o ,których się nawet nie chce wspominać Na szczęście "selekcja" zrobiła porządek
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A teraz jest? Wycofaliście się z członkostwa honorowego, czyli Wam taka forma działania władz OSO nie odpowiada... Nie, nie odpowiada... "Stowarzyszenie skończyło się wraz z odejściem Prezesa Janego." - tak twierdzą niektórzy, choć moim zdaniem była szansa na dalszy rozwój. Niestety się pomyliłem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A teraz jest? Wycofaliście się z członkostwa honorowego, czyli Wam taka forma działania władz OSO nie odpowiada... Nie, nie odpowiada... "Stowarzyszenie skończyło się wraz z odejściem Prezesa Janego." - tak twierdzą niektórzy, choć moim zdaniem była szansa na dalszy rozwój. Niestety się pomyliłem. Prawidłowo działał poparte w drugim człowieku ,a kto u boku stał wiadomo .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|