Blackend
|
To taka końska dawka energii.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
energii? pewnie łatwoprzyswajalnej - cokolwiek to oznacza.
Tak czułem, że to jakieś kultowe powiedzonko, a ja jako Newbe muszę swoje odczekać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
No, ale mega moc po tym jest. Krótkotrwała i do czasu, ale jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Łał, robi wrażenie te 5 porcji. Moja skromna osoba wciąga tyle w tydzień, a tu: "...5 warzywno-owocowych porcji jest potrzebna zawsze i w odniesieniu do każdej grupy wiekowej" no i naukowcy to udowodnili.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie byle jacy, bo hamerykańscy, a powszechnie wiadomo, że amerykańscy naukowcy udowodnili, że ludzie uwierzą we wszystko, co jest poprzedzone wstępem „amerykańscy naukowcy udowodnili”.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Łał, robi wrażenie te 5 porcji a co Ty się z choinki urwałeś? Są już wersje z 11 x WiO . ''Małymi'' porcjami przez cały dzień stopniowo dawkować ''zdrowie ''
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to już muszą się zootechnicy na forum wypowiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Łał, robi wrażenie te 5 porcji a co Ty się z choinki urwałeś? Są już wersje z 11 x WiO . ''Małymi'' porcjami przez cały dzień stopniowo dawkować ''zdrowie '' zknockoutowany zostałem, ale... startując o 5:00 i wciągając co 2 godz, to po 23:00 mam już wolne
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mak jest dobry dla makówki?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Tak
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Z Turcji może tak, ale nie z Polski.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na jelitówce to się zajada węgiel leczniczy, antybiotyk i probiotyk, a nie mak. I żadnego błonnika, lignin, pektyn, śluzów czy gum, bo sraczka dłużej potrwa.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Na jelitówce to się zajada węgiel leczniczy Można nano-węgiel domowym sposobem otrzymać przypalając cukier i następnie rozcieńczyć jakimś płynem o własnościach dezynfekujących, często zresztą spotykanym w specyfikach leczniczych.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Na jelitówce to się zajada węgiel leczniczy, antybiotyk i probiotyk, a nie mak. I żadnego błonnika, lignin, pektyn, śluzów czy gum, bo sraczka dłużej potrwa. Fakt, obecność błonnika jest problematyczna. Zawsze po niej można a nawet powinno się uzupełnić minerały.
|
|
|
|
|
|
|
|