|
renia
|
Zgadzam się na taki konsensus..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..................... PS chwilowo prognoza pogody kosmicznej na najbliższe 150-200 lat jest sprzyjająca. A tyle nam starczy W tym roku można się bezpiecznie opalać, o czym już wpominałem na tym Forum! A pro po opalania ..........................
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrej nocy..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
..................... PS chwilowo prognoza pogody kosmicznej na najbliższe 150-200 lat jest sprzyjająca. A tyle nam starczy W tym roku można się bezpiecznie opalać, o czym już wpominałem na tym Forum! A pro po opalania .......................... Admin jest nie aktywny,więc jego słowo się nie liczy.Jak będzie aktywny, to wtedy zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Dobrej nocy.. Jakiej dobrej nocy? Renia,no co Ty?Mamy czas
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Admin jest nie aktywny,więc jego słowo się nie liczy.Jak będzie aktywny, to wtedy zobaczymy. "Prognoza" jest długoterminowa ............. ( "... 150-200 lat...") Czy w tym roku ktoś miał problemy z opalaniem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Admin jest nie aktywny,więc jego słowo się nie liczy.Jak będzie aktywny, to wtedy zobaczymy. No ja myślę, że On jest jak najbardziej aktywny.. przecież pisał, że biega..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No ja myślę, że On jest jak najbardziej aktywny.. przecież pisał, że biega.. Tak właśnie,słusznie zauważyłeś,że pisał,a nie pisze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrej nocy.. Jakiej dobrej nocy? Renia,no co Ty?Mamy czas No...jeszcze jest dzisiaj...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ja myślę, że On jest jak najbardziej aktywny.. przecież pisał, że biega.. Tak właśnie,słusznie zauważyłeś,że pisał,a nie pisze. E, takie pisanie to się nie liczy. Co to za aktywność.. Na pewno mało kalorii pobiera..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurcze, to chyba trochę nie na temat w tym wątku..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
E, takie pisanie to się nie liczy. Co to za aktywność.. Na pewno mało kalorii pobiera.. Jakiegoś powera musiałby dostać,ale nie wiem jakiego.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Kurcze, to chyba trochę nie na temat w tym wątku.. Jak nie na temat? Wszystko jest ze sobą powiązane.Nie można oddzielić somy od psyche no nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Jak nie na temat? Wszystko jest ze sobą powiązane.Nie można oddzielić somy od psyche no nie? Można, można ale wcześniej jeszcze można nieco rozwarstwić taką sklejkę.
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
Jak nie na temat? Wszystko jest ze sobą powiązane.Nie można oddzielić somy od psyche no nie? Można, można ale wcześniej jeszcze można nieco rozwarstwić taką sklejkę. jasne, że nie mówią na temat . trzeba przyznać, ze się - .ale się rozkleili.... a o marchewce an i 'mru, mru'
|
|
|
|
|
|
|
|