Tutaj jest plan zajęć i szczegółowe menu...
Oferta organizacji Pomorskiej Konferencji Optymalnych:
Termin: 28/29.05.2016r.
Ilość osób: około 50 osób
Dzień I /sobota/
*godz. 13:00-14:00 – obiad porcjowany dwudaniowy 25 zł/os.
Menu:
- zupa ogórkowa gotowana na wywarze z kości wieprzowych zagęszczona śmietaną 30tką
- smażona na smalcu sakiewka /schab z kapustą zasmażoną/ - ziemniaki z wody
- tłuszcz po smażeniu w sosjerkach - woda z cytryną 200 ml/os
- marchewka z groszkiem - buraczki - surówka z młodej kapusty
*godz. 15:00 – początek doby hotelowej – zakwaterowanie gości w pokojach
*godz. 15:30. – Konferencja na sali konferencyjnej w układzie „teatralnym”
- wynajem sali gratis!
/profesjonalne wyposażenie: rzutnik, ekran, nagłośnienie, flipchart, uwaga! laptop własny/
* godz. 17:30 – Przerwa kawowa podczas szkolenia w formie szwedzkiego stołu 10 zł/os
/kawa, herbata, śmietana 30% do kawki, faworki dr Kwaśniewskiego 3 szt./os., woda z cytryną
– bez mleka, bez cukru/
* godz. 20:00 – Zabawa integracyjna przy wspólnym stole podczas otwartego stolëmowego dancingu
/sala udostępniona do godz. 02:00, wstęp na imprezę gratis!/
Menu uroczystej kolacji 57 zł/os
* bogracz /zupa węgierska na wołowinie z ziemniaczkami/
Zimne zakąski:
* wiejski półmisek: boczek faszerowany, karkówka pieczona, salceson swojski, sos chrzanowo - żurawinowy
* węgorz wędzony około 1kg
* kaszubski zylc
* tradycyjna sałatka warzywna
* patera jaj faszerowanych: z pasztetem, łososiem i szynką
* ruloniki z szynki parmeńskiej z serkiem almette oraz suszoną śliwką
U Stolema Sp. z o.o. Ostrzyce, ul. Droga Kaszubska 8A, 83-314 Somonino
Tel. 58 684-18-77 Fax. 58 684-16-68
www.ustolema.pl e-mail:
recepcja@ustolema.pl* pieczywo optymalne, masło
Dania gorące:
* barszcz czysty
Napoje:
*herbata, kawa – bez ograniczeń
* woda niegazowana z cytrynką i miętą – 0,5 litra/os
Nocleg / z pełnym węzłem sanitarnym, dostępem do wi-fi, TV, radio/
- w pokojach 2,3,4-osobowych 45 zł/os.
DZIEŃ II /niedziela/
* godz. 09:00 – 10:00 - śniadanie w formie szwedzkiego stołu 15 zł./os.
/jajecznica na boczku z mniejszą ilością białka, biała kiełbasa smażona, jajko gotowane, sery: topione i
żółte, twarożek, pasztet, pomidory z mozarellą, ogórek, pieczywo optymalne, masło,
herbata, kawa, kakao, gorąca czekolada – bez płatków/
*godz. 10:30 – …. – Otwarta konferencja żywieniowa na sali konferencyjnej
/profesjonalne wyposażenie: rzutnik, ekran, nagłośnienie, flipchart, uwaga! laptop własny/
- wynajem sali gratis!
* godz. 11:00 – koniec doby hotelowej
KOSZT W PRZELICZENIU NA JEDNEGO UCZESTNIKA: 152 ZŁ