|
Jarek
Go
|
Pozostaje tylko tradycyjne wyjście do toalety. To lepiej bez kamuflażu w domku :lol:A tak pomyślą że biegunkę mam
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Zadzwoniłam, Pani powiedziała że na sam wykład mogę tak po prostu przyjechać, a jak się będę chciała poczęstować to na miejscu zapłacę.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak samo córa przyjedzie bez płacenia, a co tam będzie chciała jeść czy pić, to na miejscu zapłaci.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Baaaardzo śmieszne. He, he...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mógłby BTW pilnować .
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale za to wymyśliłem jak rozwiązać problem podziału 1kg ryby na 50 osób. Węgorza kroimy na 16 plastrów, mając u boku w skrzynkach 32 piwa. Kolejno podchodzący deklaruje "węgorz" albo "piwo" i co zdeklaruje, póki jest, jest mu wydane.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale za to wymyśliłem jak rozwiązać problem podziału 1kg ryby na 50 osób. Węgorza kroimy na 16 plastrów, mając u boku w skrzynkach 32 piwa. Kolejno podchodzący deklaruje "węgorz" albo "piwo" i co zdeklaruje, póki jest, jest mu wydane. Chcesz ludziska do szału zbiorowego doprowadzić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale za to wymyśliłem jak rozwiązać problem podziału 1kg ryby na 50 osób. Węgorza kroimy na 16 plastrów, mając u boku w skrzynkach 32 piwa. Kolejno podchodzący deklaruje "węgorz" albo "piwo" i co zdeklaruje, póki jest, jest mu wydane. W zeszłym roku było 2,5 kg węgorza wędzonego i większość z tego została nietknięta. Pasztety i sery miały lepsze wzięcie... Coś jeszcze nie pasuje? Oliwy brakuje i koncentratu pomidorowego?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(...) W zeszłym roku było 2,5 kg węgorza wędzonego i większość z tego została nietknięta. (...)
A ja niedoświadczony myślałem, że to może być rarytas, a nie dekoracja. W zeszłym roku jak widać też tak Ktoś pomyślał. (...) Oliwy brakuje i koncentratu pomidorowego? (...) Ale są odpowiedniki: (...) - tłuszcz po smażeniu w sosjerkach - woda z cytryną 200 ml/os - marchewka z groszkiem - buraczki - surówka z młodej kapusty (...)
Im bliżej soboty tym prawdopodobieństwo opadów atmosferycznych w sobotę wydaje się mniejsze. (po ludzku pisząc - niewykluczone, że pogoda dopisze.)
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale za to wymyśliłem jak rozwiązać problem podziału 1kg ryby na 50 osób. Węgorza kroimy na 16 plastrów, mając u boku w skrzynkach 32 piwa. Kolejno podchodzący deklaruje "węgorz" albo "piwo" i co zdeklaruje, póki jest, jest mu wydane. W zeszłym roku było 2,5 kg węgorza wędzonego i większość z tego została nietknięta. Pasztety i sery miały lepsze wzięcie... Coś jeszcze nie pasuje? Oliwy brakuje i koncentratu pomidorowego? Wszystko Reniu do bani :lol:ALE WARTO O GŁODUJACYCH DZIECIACH POMYŚLEĆ
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I o cudze...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Róbmy swoje taka fajna piosenka jest
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, coraz więcej piosenek z komuny się zaczyna przy tym państwie prawa i sprawiedliwości wpasowywać w rzeczywistość katokomuny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|