Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A co, planujesz zrobić wywar? Taki z kolagenem?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Miejsce zaklepane, od piątku do poniedziałku z rozpędu, mają schowek na rowery, gdyby kogoś to interesowało Mąż już sprawdzał czy w tym czasie nie jest planowany jakiś maraton MTB w okolicy, ale najbliższy w Bydgoszczy, więc odpuścił
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pogoda dopisze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie, bo czerwcowe wieczory są przepiękne!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A koniec maja, czy początek czerwca, to rybka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ponoć tam są w jeziorze węgorze, jeśli już o rybkach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mapę już przejrzałam i planuję rowerkiem do Kartuz się wybrać, bo niedaleko
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kilkanaście lat temu tam byłam... Chociaż mi nawigacja do Ostrzyc wyznacza trasę przez Kartuzy, to wolę jechać Obwodnicą Trójmiasta...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Pamiętaj Renia, obiecałaś, że pogoda dopisze Żeby nam nie przyszło przesiedzieć 3 dni w barze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mapę już przejrzałam i planuję rowerkiem do Kartuz się wybrać, bo niedaleko Do Kościerzyny też niedaleko, do Wieżycy (najwyższe wzniesienie na Pomorzu, wieża widokowa i wyciąg narciarski), do Szymbarku 6 km, a tam jest ten słynny dom "do góry nogami"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
W "domu do góry nogami" już byłam, jest jeden niedaleko Wisły. Tak mi się zaczęło kręcić w głowie po wejściu, że nie dobrnęłam nawet do schodów. Zemdliło mnie i szybko wyszłam A powiedz mi, czy tam są raczej płaskie tereny czy górzyste?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W "domu do góry nogami" już byłam, jest jeden niedaleko Wisły. Tak mi się zaczęło kręcić w głowie po wejściu, że nie dobrnęłam nawet do schodów. Zemdliło mnie i szybko wyszłam A powiedz mi, czy tam są raczej płaskie tereny czy górzyste? Pagórkowate, dużo jezior i lasów jest. Mówią na to "Szwajcaria Kaszubska"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Będę, ale nie chce mi się mówić o podstawach, jakby co. Może kto ma jaki ciekawy temat o którym mógłbym coś powiedzieć? Tylko o "dobrej zmianie" nie, aby atmosfery nie popsuć... Może być też spontan biochemiczny z sali, bo co mi tam.
|
|
|
|
|
|
|
|