Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Reniu mam kłopot, córka chce z nami jechać, ale zadzwoniłam do Stolema i okazuje się, że nasz pokój nie ma dostawki, a pozostałe pokoje już zajęte. Pani z recepcji zasugerowała, żeby poinformować ciebie i może znajdziesz wyjście z tej sytuacji (np ktoś zgodzi się zamienić za pokój z dostawką) Jak się na to zapatrujesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno da się to załatwić. Zadzwoń do Bogusi, Ona ma listę osób i pokoi. Dzisiaj też jedną Panią dopisała, ale po konsultacji ze "Stolemem". Macie 2-osbowy pokój a chcecie 3 osobowy? Czy 4 osobowy? Czy może domek?
Tutaj jest nr Bogusia Ignatowicz 608 270 898. W czteroosobowych pokojach są po 2 osoby (chyba w trzech tak jest) na pewno się zamienią.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No i OK, załatwione. Pani Bogusia powiedziała, że zamieni nam pokój na 3-osobowy Tak jak mówiłaś Dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też już się dowiedziałam, że wszystko jest pomyślnie załatwione... A mogę wiedzieć w jakim wieku jest córa? Moja córa przyjedzie z koleżanką, ale tylko tak "w gości", bez noclegu... Syn będzie z nami.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
19 lat ma córka
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
19 lat ma córka O! To tak jak nasza...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
go posmaruj, albo smalcem, może przejdzie... myłem za młodu żółtkami włosy, może dlatego mam wszystkie teraz ? Renia. Ten konował z włosami chciał wycinać. Nie przeszkadza mi i nie rośnie i chyba zmniejszyło się. Czy ma ktoś jeszcze trądzik, to może podyskutujemy ? Złotem, albo srebrem posmarować ? No jak się do lekarzy tak chetnie chodzi ,to chyba nie konował ,tylko partner do zaczepki
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
19 lat ma córka O! To tak jak nasza... Że też takim młodym, zdrowym, radosnym i bezproblemowym osobom chce się uczestniczyć w takiej imprezie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A wykłady radców będą ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie ,ale tak gratisowo o szczegółach można ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Opowiada się (albo i nie ) po, a nie przed. Będzie wykład dr Agaty Płoweckiej, mgr inż. Tomasza Kwaśniewskiego i każdy tam obecny będzie się mógł wypowiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No tera mnie zatkało
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A wykłady radców będą ? Te są zawsze najlepsze, bo robi się wesoło.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mają talent . Ale w pole to też potrafią wyprowadzić
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
19 lat ma córka O! To tak jak nasza... Że też takim młodym, zdrowym, radosnym i bezproblemowym osobom chce się uczestniczyć w takiej imprezie! Powiedziała, że to jej ostatnie wakacje z nami, więc chce skorzystać (w czerwcu wyjeżdża do siostry, do Anglii)
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale tam to o problemach i chorobach ,a wakacje to takie bez problemowe powinny być
|
|
|
|
|
|
|
|