administ
Go
|
Bo to jest pierwsza pomoc na kaca A bo każda suplementacja może mieć skutki uboczne!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, jak się przegnie, to rano tylko woda z kranu - może być nawet zimna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Morderca cierpiń" to dopiero suplement
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Blackend, jak chcesz to ci naszego Pijaka i Frankensteina przywiozę na spróbowanie Dzięki, ale nie będę w Ostrzycach. Będzie jeszcze niejedna okazja usiąść przy regionalnym piwku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A na którym pijaku ewentualnie kończy się bezpieczeństwo?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Anulko, ja z góry dziękuję...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z góry? A z którego schodka?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z góry? A z którego schodka? Wysoko zajść nie mogę, bo noga jeszcze pobolewa...lewa...
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
"*godz. 15:00 – początek doby hotelowej – zakwaterowanie gości w pokojach *godz. 15:30. – Konferencja na sali konferencyjnej w układzie „teatralnym” - wynajem sali gratis! /profesjonalne wyposażenie: rzutnik, ekran, nagłośnienie, flipchart, uwaga! laptop własny/ * godz. 17:30 – Przerwa kawowa podczas szkolenia w formie szwedzkiego stołu 10 zł/os /kawa, herbata, śmietana 30% do kawki, faworki dr Kwaśniewskiego 3 szt./os., woda z cytryną – bez mleka, bez cukru/"
Czy ja mogę przyjechać tylko na tę część, i komu oraz ile mam zapłacić ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ta część jest najnudnoejsza'
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"*godz. 15:00 – początek doby hotelowej – zakwaterowanie gości w pokojach *godz. 15:30. – Konferencja na sali konferencyjnej w układzie „teatralnym” - wynajem sali gratis! /profesjonalne wyposażenie: rzutnik, ekran, nagłośnienie, flipchart, uwaga! laptop własny/ * godz. 17:30 – Przerwa kawowa podczas szkolenia w formie szwedzkiego stołu 10 zł/os /kawa, herbata, śmietana 30% do kawki, faworki dr Kwaśniewskiego 3 szt./os., woda z cytryną – bez mleka, bez cukru/"
Czy ja mogę przyjechać tylko na tę część, i komu oraz ile mam zapłacić ?
Oczywiście, że możesz. Tam więcej osób będzie tylko na tę część. Ale to już trzeba zadzwonić do recepcji Centrum Rekreacji u Stolema. Gdyby to ode mnie zależało, to bym żadnych opłat za to nie brała, ale lepiej to uzgodnić z właścicielami Ośrodka, żeby potem żadnych pretensji nie mieli. Centrum Rekreacji "U Stolëma" Ostrzyce, 83-314 Somonino ul. Droga Kaszubska 8a tel. (58) 684 18 77
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sztywny ten program pełna dyscyplina ,nawet czasu na piwo nie będzie .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego niektórzy swoje przywiozą.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale kiedy wypić ,jak przerwa na kawę po dwóch godzinach ,a potem dalej jazda
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pozostaje tylko tradycyjne wyjście do toalety.
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Renia, bardzo dziękuję, zadzwonię