Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Grunt, że pogoda ma dopisać, a czy węgorza starczy, czy też nie, to już mnie nie martwi Czy tam pokoje są wyposażone w lodówki? Pytam w imieniu Aryi, bo zaraz sobie pomyślicie, że chcę piwo chłodzić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Skoro twierdzisz, że nie ruszysz, to wierzę ci na slowo, choć to smaczne kąski będą - kurze łapki, przełyk wołowy i udziec z indyka
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Grunt, że pogoda ma dopisać, a czy węgorza starczy, czy też nie, to już mnie nie martwi Czy tam pokoje są wyposażone w lodówki? Pytam w imieniu Aryi, bo zaraz sobie pomyślicie, że chcę piwo chłodzić A ten pies złote jajca znosi ,czy może jest na lepszej diecie od człowieka ? A ryj ma ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Życie na krawędzi
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale ludziska mają problemy! I po co ten Kwaśniewski tak się pruł, aby ich uszczęśliwiać... Dał ludziskom wybór, żywienie klatkowe, żywienie kratkowe, wolny wybieg, każdemu na miarę potrzeb, świadomości i oczekiwań. Jak się nie można wykręcić: "ale ja nigdy o czymś podobnym nie słyszałem" to zawsze daje impuls do rozwoju świadomości.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że Ty nad wszystkim czuwasz i cierpliwie tłumaczysz... A z wykresem to już jest całkowicie jasna sprawa... Nie wiem czy próbujesz kogoś zachęcić czy całkowicie zniechęcić...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie to zachęca
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo niektórzy tak mają...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Dobrze, że Ty na wszystkim czuwasz (...)
Jak ten "pies ogrodnika". "Co sam nie zeżre, a drugiemu nie da."
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobrze, że Ty nad wszystkim czuwasz i cierpliwie tłumaczysz... A z wykresem to już jest całkowicie jasna sprawa... Nie wiem czy próbujesz kogoś zachęcić czy całkowicie zniechęcić... Nie zrozumiesz, tak jak i ja, nie ten poziom świadomości.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo niektórzy tak mają... A bo ja tak bardziej fanatycznie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bezmyślnie ze zrozumieniem starczy... Samo wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że Ty nad wszystkim czuwasz i cierpliwie tłumaczysz... A z wykresem to już jest całkowicie jasna sprawa... Nie wiem czy próbujesz kogoś zachęcić czy całkowicie zniechęcić... Nie zrozumiesz, tak jak i ja, nie ten poziom świadomości. Albo to mi wygląda na poziom poniżej poziomu morza, taka depresja...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że Ty na wszystkim czuwasz (...)
Jak ten "pies ogrodnika". "Co sam nie zeżre, a drugiemu nie da." Lepiej bym tego nie ujęła...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wolne media Reniu :lol:On tak to dostrzega ,i nic za to nie może .
|
|
|
|
|
|
|
|