Anulka177
Jr. Member
|
Czyli ten miĂłd ma wpĹyw nawet na obecnoĹÄ w Ostrzycach!
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
vvv dajesz mi nadziejÄ, bo ja do poniedziaĹku zostajÄ
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jak tak ma byÄ, to nie bÄdzie Ĺşle. Tylko Ĺźeby gradu nie byĹo, bo to karoseriÄ kompletnie potrafi zniszczyÄ.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
NajwaĹźniejsze, Ĺźe ciepĹo
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Skoro Ariana juĹź pĹywaĹa w jeziorze to dzisiejszy spacer w deszczu teĹź siÄ jej pewnie spodoba.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
"U Stolema" to chyba to samo miejsce co ostatnio? Czy majÄ
profesjonalne mikrofony jak "U Sowy"? Nie, stanowczo mikrofony nie byĹy profesjonalne
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
O, to ja jeszcze nie wyjechaĹam, a juĹź jest termin na nastÄpny rok, nieĹşle
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
Mam jeszcze pytanie od pewnej zainteresowanej osoby, czy dr PĹowecka przyjmuje tylko w Poznaniu, czy takĹźe w terenie? I czy jest ewentualnie jakiĹ inny lekarz optymalny w pobliĹźu Kartuz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W pobliĹźu Kartuz chyba nie ma Ĺźadnego lekarza optymalnego. Przynajmniej nic o tym nie wiem. Dr PĹowecka przyjmuje w CzÄstochowie w swojej przychodni zdrowia http://zlota-przychodnia.pl/Kontakt i w WiĹle w sanatorium prowadzi wczasy dla cukrzykĂłw. Bardzo bym chciaĹa tutaj podziÄkowaÄ dr Agacie PĹoweckiej za przyjazd do nas, za "stracony" czas i pieniÄ
dze i za wspaniaĹy wykĹad oraz za dodatkowe indywidualne porady dla chÄtnych. Bardzo dziÄkujÄ! Nie chciaĹo mi siÄ w ten przyjazd wierzyÄ, aĹź nie zobaczyĹam na wĹasne oczy. To jest jednak spory kawaĹ drogi...A wiadomo, Ĺźe lekarze na nadmiar czasu wolnego nie narzekajÄ
... DoĹÄ
czÄ jeszcze tutaj z innego wÄ
tku Forum komentarz uczestniczki spotkania w Ostrzycach o forumowym imieniu "Ziuta": "Dr Agata, Ĺliczna kobieta, otwarta, normalna, bez lekarskiego nadÄcia, no i konkluzje co do stosowania przez ludzi diety, bardzo mi bliskie."
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Mam jeszcze pytanie od pewnej zainteresowanej osoby, czy dr PĹowecka przyjmuje tylko w Poznaniu, czy takĹźe w terenie? I czy jest ewentualnie jakiĹ inny lekarz optymalny w pobliĹźu Kartuz?
Lido jest w pobliĹźu .A w sobotÄ jest lekarz .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W "Lido" lekarz przyjmuje tylko kuracjuszy.
|
|
|
|
|
|
|
|