Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dlaczego 34 godz? Bo tyle nam zajmuje jazda do Belgii i z powrotem plus załatwianie spraw. Ale my rozważamy w tej chwili wyjazdy bez żon... Bo z żoną to jak w domu. No chyba, że tak, to się nie wtrącam w wasze męskie sprawy
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to kawałek drogi faktycznie .A jakie tam jadło?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale my rozważamy w tej chwili wyjazdy bez żon... Bo z żoną to jak w domu. Wy to macie dobrze... Ale na szczęście proste, męskie ŻO też jest wartościowe, prawda? Czy Doktor kazał, żeby żona pichciła?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żaden problem, ser, śmietana, kiełbasa, ser, śmietana, salceson, ser, śmietana... Tak można do końca Świata i tydzień dłużej, tylko starannie aminokwasy dobierać i wit. C uzupełniać.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A to kawałek drogi faktycznie .A jakie tam jadło? Bierzemy swoje, więc ich jadło mnie nie interesuje Frytki mają dobre
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Gotowiec marketowy, w lodówce znalazłem. Do spożycia będziemy potrzebowali dodatkowy kawałek sera żóltego oraz łyżeczkę. No i oczywiście wit. C.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to kawałek drogi faktycznie .A jakie tam jadło? Bierzemy swoje, więc ich jadło mnie nie interesuje Frytki mają dobre Ponoć najlepsze na świecie ,bo na łoju smażone ,czy już nie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gdzie tam, żadnego strachu
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
¯aden problem, ser, ¶mietana, kie³basa, ser, ¶mietana, salceson, ser, ¶mietana... Tak mo¿na do koñca ¦wiata i tydzieñ d³u¿ej, tylko starannie aminokwasy dobieraæ i wit. C uzupe³niaæ. No bez jaj? Serio, bez jaj da sie zyc w zgodzie z ZO? Bo w ksiazkach Doktora i na fanpages wyznawcow diety Doktora mozna wtsnuc wniosek, ze bez jaj nie ma zycia optymalnego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No bez jaj ? Dwa muszą być
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Dzięki Tereniu za podpowiedź na "gotowca". Dodałam zioła pt. czubryca, dla mnie pyszne! I to BTW pasi. To nie pierwszy przepis, który ukradłam od Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dzięki za dobre słowo
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A to kawałek drogi faktycznie .A jakie tam jadło? Bierzemy swoje, więc ich jadło mnie nie interesuje Frytki mają dobre Ponoć najlepsze na świecie ,bo na łoju smażone ,czy już nie ? Czy na łoju to nie wiem, ale są o niebo smaczniejsze od tych, które zdarzało mi się jeść w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
|