Autor
|
Wtek: Jerzy Turliński: 16. rok od przeszczepu nerki (Przeczytany 62629 razy)
|
Zyon
|
Po co mącisz?
Misje ma przeciez, zeby z cukrzycogennego i rakotworczego ZO popedzic ludzi na dedepe
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie ma lekko...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja pozostanę przy swoim rozumieniu idei ŻO, że lwia część węglowodanów winna być jednak z produktów zalecanych czyli warzyw, mleka, owoców jagodowych, a nie tak po prostu ze zbóż, mąk i cukierniczki. pewnie można przytoczyć kilkadziesiąt argumentów w temacie nietolerancji mąki , a i kilkadziesiąt w temacie zdrowej trucizny WiO. Ja jednak pozostanę przy tym, że głównie ilość robi różnicę (poza sporadycznymi wypadkami )
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale "nietolerancja" mąki to wada genetyczna, która wkrótce nie będzie już dziedziczona. Tak bynajmniej słyszałem.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Szczepionki robią...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|