Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Każdemu by chciało się pomóc ,ale nie na tym to polega .Jak wie sam bierze życie w swoje ręce
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Budujące są takie doświadczenia z Dietą Optymalną, oby jak najwięcej takich. Trzymam kciuki za Michała
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale Michał, uprzedzam, za 5-6 lat ta dieta zacznie Ci szkodzić, bo wyczerpią się ustrojowe zapasy midichlorianów, zobaczysz, wspomnisz moje słowa.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
5-6, albo 56
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie nie orientuję się ile dają teraz optymalnym... Ostatnio jak czytałem DD to właśnie w pięciolatce mieli się wyrabiać...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może na większy horyzont/rozmach im nie starczyło?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A żeby uznać że 1-2 brakło odwagi?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najwyraźniej, a potem to wiadomo, dyscyplina się rozklekoce i zaś na Kwaśniewskiego. Ty, Teresa, Admin i Renia jesteście dowodami, na błędne oszacowanie, może faktycznie 56? Tomasz już się zbliża...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do 56 lat? To ja rok żyję na "krechę"... Bardzo dobrze czyta się takie "historie"... Pasuje do "Złotej Księgi" Forum...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
https://www.facebook.com/groups/634447236680866/permalink/866782200114034/ : Elżbieta Maciej Chętka 31 maja o 12:09 pisze: "Dla osób które jeszcze mają wątpliwości co do D.O. Moja żona w Maju straciła 6,5 kg nadwagi a w sumie od 21 Stycznia 17 kg. U mnie jest podobnie -16,7 kg miej. Zapewniam wszystkich że nigdy nie byliśmy głodni i czujemy się coraz lepiej. Pozdrawiamy!!!"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I oby tak było za 10 lat i więcej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak się dba tak się ma...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Mi się ten link nie otwiera..."
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
"Mi się ten link nie otwiera..." Może nie jesteś permanentnie zalogowany. Zaloguj się, aby kontynuować.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak się zalogujesz to można Cię wyprofilować, co czytasz, kogo znasz, jak masz smartfona co lokalizację udostępnia to nawet gdzie bywasz. A po co? Na wszelki wypadek, a w najlepszym wypadku, by właściwie dopasować chomąto, chociażby w postaci treści reklamowej. Kto nie chce się dać profilować to po co ma czytać, tylko niepotrzebnie obciąża serwery.
|
|
|
|
|
|
|
|
|