chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Tak mówicie jakby 45 to już grób był
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla niektórych grób, a dla niektórych nawet nie półmetek...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak mówicie jakby 45 to już grób był Nie, skąd grób! Ale dla mężczyzny apogeum możliwości fizycznych to 33 lata. Oczywiście przeciętnie i bardzo umownie. Bardzo wymagające sporty jak podnoszenie ciężarów, gimnastyka czy szybkie pływanie zwykle kończą kariery swoich zawodników kole 35 roku życia.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No ale sporty wyczynowe to jest masakra dla organizmu. A dla własnej przyjemności to właśnie chyba można dłużej takie wygibasy bezcuszczerbku na zdrowiu czynić. Wlaściwie to współczuję np olimpijczykom. To co się w nich wlewa, wciera i wymaga jest nieludzkie. Wyniszczenie organizmu plus bycie królikiem doświadczalnym. Zwycięstwo za wszelką cenę. Może to powinno być chorobą....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko, że ten kolo z filmu nie robi wygibasów, ale trudne, bardzo trudne ćwiczenia. Przeciętnego 45 latka takie wygibasy posłałyby na stół operacyjny Poza tym prezentuje mięśniówkę, która może być osiągnięta tylko częstymi i wymagającymi treningami. Sam poświęcony czas i zacięcie by to robić, zasługuje na oklaski.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No to w takim razie wierzę na słowo. Ja bym tak nie zrobiła z całą pewnością. I nie miałam pojęcia o stopniu trudności. A wygląda to tak prosto jak on to robi
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
o krzemie słyszałam już wcześniej, ale Ewa więcej by Ci powiedziała jak jeszcze pamięta bo to chyba z 6 lat wcze§niej o tym rozmawiałyśmy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Ze smażenia i grillowania mięsa warto zrezygnować..." Amerykańskich naukowców należy słuchać. Amerykanie są okazami zdrowia...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wkleil bys lepiej co z forum automatykow
|