Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5187205 razy)
|
Gavroche
|
A wiesz z jakich krajów do USA czerpali, jeśli wiesz to nie widzę problemu w samodzielnym zestawieniu właściwych. Albinos to nie blondyn. Jak zwykle jakiegoś "wyjątka" wyciągasz.
Aha
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Specjalista patolog, ale przydatny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Specjalista patolog, ale przydatny. Na początku nowa cecha zawsze jest patologią
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś gdzieś przeczytałeś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zaś gdzieś przeczytałeś. Tutaj To jakie geny odniosą sukces zależy od środowiska W Afryce albinosów zabijają, w Europie mają z nimi dzieci i tak to leci
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I wziąłeś za pewnik, bo akurat był wygodny. Aha. Wrócisz jak bumerang. Już wróciłeś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I wziąłeś za pewnik, bo akurat był wygodny. Aha. Wrócisz jak bumerang. Już wróciłeś. Albo Ci się zdaje Bumerang trzeba przódy wyrzucić i to mocno
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No tak! Już pamiętam... Rok 11532 p.n.e. Powstanie albinosów w Afryce. Cel: odłączenie się i utworzenie zalążka własnej państwowości w... Na północ, daleko, daleko w Europie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak! Już pamiętam... Rok 11532 p.n.e. Powstanie albinosów w Afryce. Cel: odłączenie się i utworzenie zalążka własnej państwowości w... Na północ, daleko, daleko w Europie. W taki sposób dzieci pojmują dryf genetyczny A w późniejszym wieku tresują pawiany do chodzenia na dwóch nogach...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I wziąłeś za pewnik, bo akurat był wygodny. Aha. Wrócisz jak bumerang. Już wróciłeś. Albo Ci się zdaje Bumerang trzeba przódy wyrzucić i to mocno Bumerang tak, ale niekoniecznie mocno, raczej sprytnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I wziąłeś za pewnik, bo akurat był wygodny. Aha. Wrócisz jak bumerang. Już wróciłeś. Albo Ci się zdaje Bumerang trzeba przódy wyrzucić i to mocno Bumerang tak, ale niekoniecznie mocno, raczej sprytnie. To albo masz taką krzepę, albo nigdy nie rzucałeś Sprytny to jest jego kształt. Jak powiedziałem, zdaje Ci się, ale to nic złego przeca
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I wziąłeś za pewnik, bo akurat był wygodny. Aha. Wrócisz jak bumerang. Już wróciłeś. Albo Ci się zdaje Bumerang trzeba przódy wyrzucić i to mocno Bumerang tak, ale niekoniecznie mocno, raczej sprytnie. To albo masz taką krzepę, albo nigdy nie rzucałeś Sprytny to jest jego kształt. Jak powiedziałem, zdaje Ci się, ale to nic złego przeca "Przeca" się w ogóle nie odniosłem do Twego "zdaje Ci się", bo to fakt, w którym nie ma żadnej wzmianki o sposobie rzucania bumerangiem, to Twoja dokładka i rzeczywiście nie ma w tym nic złego. Bumerangiem rzucałem, ale bez celu i na odsłoniętej przestrzeni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Silny, mądry, sprytny i bystry Chyba zacznę liczyć i biegać
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgodna, stale wiesz co napisać. Ale tylko mnie tak się zdaje. Zrób całkowicie odwrotnie. Nie! Nic nie rób.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgodna, stale wiesz co napisać. Ale tylko mnie tak się zdaje. Zrób całkowicie odwrotnie. Nie! Nic nie rób. Prrr! Zamieniłem sztangę na odważnik, sprinty na marsze, mięso i twaróg na żółtka i podroby Mało? A kto stale pitoli: "cierpliwości" i "mamy czas"?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W taki sposób dzieci pojmują dryf genetyczny A w późniejszym wieku tresują pawiany do chodzenia na dwóch nogach... A co mnię dzieci? Nie moje na dodatek.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
http://www.rp.pl/artykul/585945,1110352.html - jaja jak berety! cyt: "Z tego powodu wielu badaczy uznało za pewne, że resweratrol odpowiada za słynny tzw. francuski paradoks. Francuzi, na tle innych Europejczyków, żyją dłużej i zdrowiej mimo niekorzystnej, tłustej diety obfitującej w cholesterol. Ale swoje potrawy popijają czerwonym winem z resweratrolem..." A gdyby założyć, że to tylko od tej "niekorzystnej, tłustej diety obfitującej w cholesterol", a nie popijania wina? Ale to dla "naukowców" za trudne jest! Ależ, adminie, dziś sam natknąłem się na "nius" pt. Koniec mitu resweratroluźródło: Rzeczpospolita - 13 godz. temu link: https://news.google.pl/news/rtc?ncl=daPl9LDiMSuVnPMScVLkr-84hlfcM&authuser=0&topic=tNo i tak... Primo, admin podał zły link do artykułu! Secundo, admin nieco przekłamał, bo napisano wszakże następująco: "Jak w takim razie wytłumaczyć francuski paradoks? W winie musi kryć się inna zagadka. — Korzystne działanie, jeżeli rzeczywiście jest, musi brać się z innych składników tych potraw — mówi prof. Semba. — To są złożone pokarmy, a jedyne czego dowiedzieliśmy się teraz, że dobroczynne skutki prawdopodobnie nie są wynikiem działania resweratrolu."Zatem nie jest aż tak fatalnie z tą dedukcją. Może w końcu, któregoś dnia, wezmą pod uwagę proporcję między GSO w potrawach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|