|
renia
|
Pewnie Krzysiu będzie chciał robić to wcześniejsze prawko B1 od 16 lat?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żeby tylko motoru nie chciał mieć!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie życzę Wam tego. Ile ja się nadenerwowałam przez jazdy syna na motorze...Jeszcze pamiętam ten strach przy każdym usłyszanym sygnale karetki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiejsze motory nie są dla młodych...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Motóry fajne są, ale wiadomo - ryzyko wśród aut. Zawsze mnie się cross/enduro podobywał, niestety brak jakby warunków do przechowywania. A i gdzie się czymś takim nie ruszyć to słychać na kilometry itd. itp... Ale kibicuję wersji elektrycznej. Idzie to niejako z dwóch stron. Od motocykli i od rowerów. Jeszcze tylko niech superkondensatorów w zasilanie napchają. Będzie cicho, znośniej w przyrodzie i lżej co by można takiego crossa na plecach nosić. Ale ta cena...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiejsze motory nie są dla młodych... Z tego, co zaobserwowałem, to młodzież sobie chwali niezmiennie ten środek lokomocji, ale młodość już tak ma. Gdyby tylko była komuna, to nawet o jaki talon promocyjny można by się postarać, a i na autobana od rodziców pieniążków nie było by potrzeby wywlekać... . A tak, kilku pazernych blokuje wszystko- raj ludziom tak blokuje, że w swej naiwności tyrać na niego muszą- sporo w tym ładnie podstawionej wiary. O! ...czarna kropcia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba jeszcze kliknąć na 1127.pdf (309 kB) 1127-ustawa.doc (82 kB)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to mi się nie chce Chyba musisz zweryfikować swoje BTW... Mariusz mi zweryfikował I będzie na mnie Nie wypłacę się do końca życia Raczej ja To w dużej mierze Twoja zasługa, że nie opycham się mięsem na LC
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|