MariuszM
Go
|
Kiedyś była gadka o chylomikronach i ASP jako naturalnej reakcji organizmu na tuść (transport) przy wysiłku również wzrasta ASP, plus gen C3, co uaktywnia się pod wpływem insuliny, węglowodanów-białek na dobrych dzieciach. To tak jak w ŻO, "wysoki" poziom glukozy i niski insuliny "Wysoki" poziom ASP i niski insuliny, nisko C3,ale Ci co badają nie wiedzą,że nie wiedzą... I w taki oto sposób obwnia się ASP, tłuszcze B-48 za otyłość. Co poradzisz Panie Nic nie poradzisz na brak szarych komórek! Stare dzieje i już zapomniałem co z czym się jadło ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śmiej się śmiej , takie "or" może wiele zdziałać! A ja nie znam angielskiego, korzystam z translatora Tak to leciało. Wcale się nie śmieję, z biochemii to Ci mogę nogi myć Mnie takie szczegółowe rozdrapywanie nie jest potrzebne, wystraczy grubiej ciosana chemia, ale mam was, więc luz.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Młody Kwaśniewski przeważnie wie co mówi, o dbaniu o bakterie jelitowe też. Antybiotyki zaś są dziś podstawą do uzyskania pożądanej sylwetki u brojlerów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
O maszynach jest stanowczo za mało! Znacznie więcej jest w księgach Kabały!
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Burza w szklance wody, przeciętny hamerykanin ma glukozę z kukurydzy i szkodliwość masła wdrukowaną w geny, dlatego przejdzie niezauważone.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Odkrywają Amerykę odkrywają i zakrywają ją starymi zaleceniami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|