Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5184641 razy)
|
Radzio
Go
|
Lekarze zamiast się edukować jeżdżą na sympozja organizowane przez koncerny farmaceutyczne, a potem, dzięki nim, na wakacje... Co się dziwić, że przepisują lekką rączką, to co pacjent chce, a pacjent chce E tam, lepiej niczego nie ruszać, albo olać- gdybyś zechciał z własnych rad skorzystać, to Ci je "bezpowrotnie PISPOmnę". A rząd nie widzi w tym żadnej korupcji... Nie może, jest zbyt zajęty, być może DOpieszczaniem tegorocznych wyróżnień "trzynastkowych". Prywaciarze, ci drobni ciułacze i ci już upasieni zgodnie go sponsorują, ze wszystkich sił. A z tego, co DO tej pory "wypaczyłem"- to kto więcej da, ten więcej z tego ma. "Sory winnetou"- współczesna, cywilizowana podstawa piramidy ekonomicznej uczy- "Gdy dwóch chce zarobić, muszą poszukać do obrobienia ... trzeciego" czarna kropcia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A rząd nie widzi w tym żadnej korupcji... To rząd ma jeszcze decydować o tym, gdzie, kto i za czyje pieniądze wypoczywa na wakacjach! No Reniu, bez przesady.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lekarze zamiast się edukować jeżdżą na sympozja organizowane przez koncerny farmaceutyczne, a potem, dzięki nim, na wakacje... Co się dziwić, że przepisują lekką rączką, to co pacjent chce, a pacjent chce E tam, lepiej niczego nie ruszać, albo olać- gdybyś zechciał z własnych rad skorzystać, to Ci je "bezpowrotnie PISPOmnę". A rząd nie widzi w tym żadnej korupcji... Nie może, jest zbyt zajęty, być może DOpieszczaniem tegorocznych wyróżnień "trzynastkowych". Prywaciarze, ci drobni ciułacze i ci już upasieni zgodnie go sponsorują, ze wszystkich sił. A z tego, co DO tej pory "wypaczyłem"- to kto więcej da, ten więcej z tego ma. "Sory winnetou"- współczesna, cywilizowana podstawa piramidy ekonomicznej uczy- "Gdy dwóch chce zarobić, muszą poszukać do obrobienia ... trzeciego" czarna kropcia Olewam, podobnie jak inne patologie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! DObrze Ci tak.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Lekarze zamiast się edukować jeżdżą na sympozja organizowane przez koncerny farmaceutyczne, a potem, dzięki nim, na wakacje... Co się dziwić, że przepisują lekką rączką, to co pacjent chce, a pacjent chce Na szczęście, nie wszyscy lekarze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Patologia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... A z tego, co DO tej pory "wypaczyłem"- to kto więcej da, ten więcej z tego ma. "Sory winnetou"- współczesna, cywilizowana podstawa piramidy ekonomicznej uczy- "Gdy dwóch chce zarobić, muszą poszukać do obrobienia ... trzeciego" czarna kropcia A do podstawy jest też r e w e l a c y j n a podpora, by ta ekonomiczna piramida nie runęła- nigdy. Dwóch cwanych cwaniaków nie jest w stanie się tak obrobić, aby obaj skorzystali. ta podpora to nic innego, jak ekonomiczne kazirodztwo czarna kropcia
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radykalizacja postawy? Jakby pierwszy krok do fanatyzmu w wyznawaniu jedynie słusznej wiary! Niedobrze, niedobrze! Bardzo fajny artykuł, dla bardzo mądrych odbiorców, którzy oby nigdy konieczności jedzenia żółtek i picia śmietanki nie zaznali.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiedziałam, że portal WP jest prowadzony na Wybrzeżu, na Politechnice Gdańskiej. Czuwa nad nim Centrum Nowych Technologii, które współpracuje z Firmami farmaceutycznymi i Akademią Medyczną.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kawa ponoć, Dasna pije jakąś Mocnągrypę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to taka grypa? To ja bym też się chętnie zaszczepił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|