|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Z pewnoscia o to im chodzi a na dniach pewnie przypadkiem jakas szczepionka sie pojhawi w aptekach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Z pewnoscia o to im chodzi a na dniach pewnie przypadkiem jakas szczepionka sie pojhawi w aptekach Tym bardziej, że zarażenie jest przez płyny ustrojowe... Powinni "zmutować" Ebolka, żeby się przenosił powietrzem i przez dotyk, byłby lepszy marketing
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, z tymi zarazonymi to trzeba jakies cuda wyprawiac, wymiana plynow i takie tam ale tutaj bibja w beben na alarm i straszo Pamietam jak dawno temu pilismy winko w parku z kolegami i wpadl taki jeden znajomek z hivem i poprosil o miareczke. No nalali mu miareczke a nastepny w kolejce stwierdzil, ze wlasciwie ta miarka jaikas taka mala i teraz bedzie z gwinta pil. Wszyscy nastepni powiedzieli to samo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No wlasnie, z tymi zarazonymi to trzeba jakies cuda wyprawiac, wymiana plynow i takie tam ale tutaj bibja w beben na alarm i straszo Pamietam jak dawno temu pilismy winko w parku z kolegami i wpadl taki jeden znajomek z hivem i poprosil o miareczke. No nalali mu miareczke a nastepny w kolejce stwierdzil, ze wlasciwie ta miarka jaikas taka mala i teraz bedzie z gwinta pil. Wszyscy nastepni powiedzieli to samo Wiedza to potęga, niewiedza to śmierć Ciekawe, czy gdyby był głód, a seropozytywny chciał dać dziaba kebaba, też by grymasili?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dziwne Ale na brzydliwość nie ma rady Mi kiedyś lekarz hematolog-tranfuzjolog ze stacji krwiodawstwa, mówiła, że szalenie trudno się zarazić HIV czy WZW, trzeba by sobie puknąć pompkę 20cm3 krwi chorego i to w odpowiednim czasie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To po to, aby łatwiej żyłę znaleźć i nakłuć przed pobraniem krwi od krwiodawcy- handlowa głowa, choć z nutą rutyny. ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To po to, aby łatwiej żyłę znaleźć i nakłuć przed pobraniem krwi od krwiodawcy- handlowa głowa, choć z nutą rutyny. ...
Takimi rzeczami to pielęgniarki się zajmują
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Po rozmowie kwalifikacyjnej, zdecydowanie tak. ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dziwne Ale na brzydliwość nie ma rady Mi kiedyś lekarz hematolog-tranfuzjolog ze stacji krwiodawstwa, mówiła, że szalenie trudno się zarazić HIV czy WZW, trzeba by sobie puknąć pompkę 20cm3 krwi chorego i to w odpowiednim czasie... Wiesz z tym roznie bywa, ile jest przypadkow, ze komus przetoczyli krew chorego czy od igly strzykawki sie zarazi. Ci kolesie ode mnie wlasnie od wspolnej igly jak kompot brali razem z chorym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dziwne Ale na brzydliwość nie ma rady Mi kiedyś lekarz hematolog-tranfuzjolog ze stacji krwiodawstwa, mówiła, że szalenie trudno się zarazić HIV czy WZW, trzeba by sobie puknąć pompkę 20cm3 krwi chorego i to w odpowiednim czasie... Wiesz z tym roznie bywa, ile jest przypadkow, ze komus przetoczyli krew chorego czy od igly strzykawki sie zarazi. Ci kolesie ode mnie wlasnie od wspolnej igly jak kompot brali razem z chorym. Tak, to różnie bywa, ale zwykle tryb życia heroinisty nie sprzyja wysokiej czujności układu immunologicznego Dlatego mu wystarczy odrobina wirusa ze wspólnej igły... Znam co najmniej dwie pary, gdzie on seropozytywny były ćpun, a ona bez chemicznej przeszłości, są razem od wielu lat, maja dzieci i są one (dzieci i matki) wolne od przeciwciał HIV we krwi, czyli zdrowe Zdrowe ciało wiele zniesie, wyniszczone załatwi cokolwiek...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze tu wspolna nic porozumienia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No prosze jaki sensowny pan. A jego ksiazke juz zakupilem, to on wczoraj wlasnie w Trujce gadal o cholesterolu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|