Gavroche
|
Fakt, nikogo przy tym nie dojąc, chyba że nie doczytałem. Doczytałeś, ale Ci umknęło Mamę Naturę doił, ale ona choć sroga, szczodra jest dla swoich dziatek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Nie Wiem czy tych ludzie juz wałkowaliscie ,nie zauwazylem ,Bardzo ciekawi dr Jerzy Ziemba ,ukryte terapie dr Jadwiga Kempisty obaj zblizeni do DO choc nie zupelnie ,Na Google duzo filmikow na ich temat I w ich wykonaniu
Ziemba zaczal jako optymalny w Australi .Teraz uczy lekarzy w Polsce jak leczyc normalnie .W Grudniu bedzie u nas w Hameryce Dr Jadwiga ,specjalistka od flory w zaladku .
Co tam w Tuskolandi brr Kopaczowie .Stanu Wojennego jeszcze nie oglosili ? Zbliza sie rocznica ,wiec pewnie przyspieszyc trzeba Ach ta milosc Polskich czeronych do falszowania wszelakich wyborow od 46 roku
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może i Ty wrócisz z promocją jaką? Weź szelki- te czerwone.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Że też w miarę wolnym kraju również znajdą się fanatycy, co to "lepiej wiedzą" i dlatego chcą zabraniać!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też nie rozumiem Tym bardziej, że szynka wieprzowa pewno jest ok
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Większość ma za ciasno w puszce, żeby sobie uświadomić, że rośliny żyją, a mięso jest z hodowli, a nie z marketu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś "szwajcarski autorytet" pozwoli Chińczykom zaoferować kotka z marchewkowym wsadem. Ponoć jest spory zapas tego produktu w kraju- nie ma potrzeby, aby się marnował. A drapieżników i tak roztropny nie zje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A drapieżników i tak roztropny nie zje. Zaś się Doktora naczytałeś Większość smacznych ryb to drapieżniki. A w czasie głodu i tradycyjnie raz do roku wolno Bo nadrzędne jest "nie głodzić się"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Drapieżnik drapieżnika nie zjada. I to zdanie jest prawdziwe, pod warunkiem dopisku "chętnie". Wilk wilka zagryzie w uczciwej walce, owszem, ale nie zeżre, chyba, że zima i od miesiąca nie jadł, wtedy mus jest
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rzetelna prawda. Teraz wnioski. Dajesz! Potem ja Ci dam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rzetelna prawda. Teraz wnioski. Dajesz! Potem ja Ci dam. Odpowiem nieco przewrotnie, powiedzonkiem mojej babci: "Wełna, nie wełna, byle dupa była pełna".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Sam widzisz, że już Ci lepiej.
|