Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5146814 razy)
|
Zyon
|
Oj, to bardzo proste, wystarczy wpisac pare kluczowych slow bedacych przejawawi empatii typu "kmiot" "żul" "zasrańcu" "dam ci po gębie" "jesteś ciotą" "ćwoku" "brudny menel" albo slow bedacych przejawami milosci np o wpychaniu "interesu w usta" albo "do dupy"
* anakin jest albo na przodzie z interesem w Twoich ustach, albo za Tobą z interesem w Twojej dupie. To chyba oczywiste. ^^
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Moze dlatego, ze robie to od lat Np jezeli chcesz czegos o twojej rodzinie to anakin bardzo szanuje twoja rodzine jezeli pamietasz i nawet dziecku nie przepusci oraz obiecuje mu nawet namietnosc Oby tylko żona i dzieciak kiedyś nie miały...(...)ochoty zawiązać sobie pętli na szyi i skończyć tej męki?
za czepianie się rodziny.
Od teraz będę to robił namiętnie i z pasją wobec każdego argumentum ad personam ze strony Gavroche. I będę w tym konsekwentny.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zapomniałem, że to taki lamus Ale konsekwencji zabrakło i poleciał na skargę, trudno, co zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i nie wypada zapomniec o niesmiertelnym klasyku bedacym absolutnie zgodnym z zasadami NETYKIETY i prawdopodobnie zdrowych stosunkow spolecznych Tylko te grozby.....czy one moga byc karalne? Dobra, słuchaj, ćwoku jeden, to całe Twe trollowanie w moim kierunku zaczyna mnie właśnie wkurwiać. Albo zaprzestań tych wycieczek personalnych, albo umówmy się na spotkanie. Dam Ci po gębie, to przez jakiś czas wkurwiać mnie nie będziesz, zasrańcu. Zyon, napiszę Ci to jeden jedyny raz: Dla mnie jesteś zwykłą zaczepną ciotą, która potrafi tylko szczekać mordą i ubliżać innym w Internecie. Choćbyś ważył 120 kg i mierzył 2 m, to i tak dostałbyś po gębie, clownie.
I nie rób z siebie "Iron Mana", bo Twoje gówniane wymachiwanie po 200 razy babskimi ciężarkami nie robi na mnie wrażenia.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kali kochać bardzo mocna
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I dotrzymywac slowa... Pamiętaj, kochanieńki, że do tej pory zgłębiam Wedy i Kabałę, jak skończę to się zabiorę za zgłębianie biochemii. Więc póki co możesz się głupio mądrzyć, kiedy jeszcze masz szansę.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
I dotrzymywac slowa... Pamiętaj, kochanieńki, że do tej pory zgłębiam Wedy i Kabałę, jak skończę to się zabiorę za zgłębianie biochemii. Więc póki co możesz się głupio mądrzyć, kiedy jeszcze masz szansę. Ale na MH coś mu się popitoliło i napisał, że nie czyta nic poza Harrym Portierem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To jego taka niby autoironiczna "obrona" przed niewygodnymi pytaniami, bo przeciez on oprocz copy-paste z doktora sam z siebie nic nie potrafi opisac Mariusz go odeslal do ksiazki Bryly o metabolizmie komorek i samodzielnych wnioskow, co jak wiadomo dla naszego herosa jest zadaniem niewykonalnym, wiec kazdy wykret jest dobry W innej dyskusji o diecie tluszczowej tradycyjnie powolal sie w jakims cytacie z doktora na reakcje Hockertsa i Lamprechta a jak go Leif zapytal o nia to tez wlasnie podobnie napisal Taka karma, ze trak filozoficznie to podsumuje.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jeśli kto ma kłopoty na jednym forum, to można sobie to forum zmienić, ale jeśli sytuacja powtarza się też w kilku innych miejscach, to raczej trzeba się zastanowić nad sobą, dlaczego tak się dzieje. I albo dać sobie spokój z publiczną dyskusją, albo zmienić postępowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Miałem powyciągać co nieco z Anasiowych wypowiedzi, ale szkoda mi czasu na czubka Wolę bezproduktywnie sobie popitolić Sprzeciw. To jest niezwykle ciężka harówka, do której potrzeba szczególnego zaparcia. * Dot. pitolenia do 21-go oczka grudnia. Włącznie. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Że tak filozoficznie odpowiem, można zabawę traktować jak pracę i pracę jak zabawę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ta. Weź idź na etat np. do banku i powiedz, że chcesz się pobawić. * A ja o produktywności, takiej drutowej, uprzednio zagaiłem- jednak. *
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Idzie się na państwowe pensum 20h/tydzień, jest zabawa i dużo wolnego...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta. Weź idź na etat np. do banku i powiedz, że chcesz się pobawić. * A ja o produktywności, takiej drutowej, uprzednio zagaiłem- jednak. * Ja o tym właśnie. Ty ciężko tyrasz, a ja mam zabawę. Nie o to chodzi w życiu?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To już wyższa filozofia zabawy w "idzie się". * Dot. zbaw w państwie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ta. Weź idź na etat np. do banku i powiedz, że chcesz się pobawić. * A ja o produktywności, takiej drutowej, uprzednio zagaiłem- jednak. * Ja o tym właśnie. Ty ciężko tyrasz, a ja mam zabawę. Nie o to chodzi w życiu? Jeżeli zabawa, to i praca. * Ja tyram, bo do tego stopnia lubię się bawić, podobnie jak spać. Odpowiedź na pytanie znasz ... wiadomo. *
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|