administ
Go
|
Ale ona dopiero się płaszczy na biegunach mówiąc naukowo "na dzień dzisiejszy"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No właśnie na dzień dzisiejszy - tutejszy, a płaszczenie "zamiejscowo" za Kolumba było już.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trzeba czekać na te gamma. Będzie za chwilę albo za milion lat, jest napięcie...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może kto podpowiedzieć tej pani dr, że jak się będzie te elektrony odbierać, to roślina sczeźnie w krótkim czasie. Ale stówka na bezrozumne badania się znalazła!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale rośliny przekażą swoje geny większej liczbie potomstwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trzeba czekać na te gamma. Będzie za chwilę albo za milion lat, jest napięcie... Chmury śnieżne - trochę osłaniają, ale przez nie, nie będzie chyba widać czy walła już ta Betelgeza w czas-okolicy "wielkich odkrywców" geograficznych, czy jeszcze zastanawia się...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znalazłam ten artykuł prywatnie i prywatnie go wstawiłam, a nie za sprawą OSO...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak wprowadzą zakaz suplementacji vit.D3 i prywatnie znajdziesz o tym artykuł, to też wstaw, a ja skopiuję wtedy to: "to teraz macie zagwozdkę w tym oso!"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, to teraz macie zagwozdkę w tym oso! Co Ty o tym myślisz? Sam kiedyś mówiłeś, że wit. C jest potrzebna tylko w jednym miejscu metabolizmu-przy syntezie kolagenu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak wprowadzą zakaz suplementacji vit.D3 i prywatnie znajdziesz o tym artykuł, to też wstaw, a ja skopiuję wtedy to: "to teraz macie zagwozdkę w tym oso!" Może... i będzie takie deja vu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ludobójstwo Słowian...nieźle.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sam kiedyś mówiłeś, że wit. C jest potrzebna tylko w jednym miejscu metabolizmu-przy syntezie kolagenu... A bo mi się nie chciało przedłużać artykułu, który napisałem specjalnie po tym, jak wśród optymalnych gruchnęło o "cudowności wit.C" tak z dziesięć lat temu, ale jeszcze degraduje tyrozynę i wspomaga wytwarzanie adrenaliny, hamuje powstawanie nitrozoamin, wspomaga syntezę żółci i w korze nadnerczy coś tam miesza, dlatego jest tam jej dużo, ale tak do końca, to nie wiadomo po co. Niektórzy twierdzą, że do wytwarzania steroidów... Co do leczenia nowotworów - nie mam zdania, bo mało o tym wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sam kiedyś mówiłeś, że wit. C jest potrzebna tylko w jednym miejscu metabolizmu-przy syntezie kolagenu... Co do leczenia nowotworów - nie mam zdania, bo mało o tym wiem. Ciekawe, można sobie pozwolić mało wiedzieć, gdy się jest o to spokojnym...
|
|
|
|
|
|
|
|