Gavroche
|
RozkĹad jazdy, jak rozkĹad jazdy, miasto Metabolica. Ale jak siÄ umiejÄtnie wyjrzy przez okno z metra, to podobno fajne widoczki. Nigdy jednak tam nie byĹem.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
Pamietam, ze popijalem Lugole napojem z woreczka A ja wtedy byĹem w wojsku. Nigdy wczeĹniej nie podawano nam warzyw surowych czy owocĂłw , a juĹź na pewno nowalijek. A tu proszÄ - owego kwietnia , nowalijki : do Ĺniadania , do obiadu i kolacji.  Uszy mi wyrosĹy jak krĂłlikowi od kapusty mĹodej . ZastanawiaĹem siÄ : co jest ?   A za parÄ dni dowiedziaĹem siÄ . Wojsko wiedziaĹo o wszystkim na koĹcu, nastÄpnie wszystko szĹo do kosza, nikt nie chciaĹ witaminek . MoĹźe masĹo lepsze  Ja pomyĹlaĹem o smalcu Ja ssaĹem. MaĹo tĹuszczu jadĹem, to wydawaĹo mi siÄ Ĺźe jama ustna lepiej przez to zakonserwowana . UsuwaĹem sobie kamyki z woreczka şóĹciowego poprzez picie poranne oliwy na bazie cytryny ( przygotowanie do ĹťO ), wiÄc przy okazji poĹwiÄcaĹem 10 min na pĹukanie ust . Najlepszy byĹ w smaku olej kokosowy , ale trudno byĹo siÄ powstrzymaÄ przed poĹkniÄciem. Po jakimĹ czasie juĹź wszystkie tĹuszcze tylko poĹykaĹem Mnie nie pomogĹo , i nie zaszkodziĹo , ale raczej jestem za , nawyki moĹźna zmieniÄ  ( pojĹÄ w stronÄ stoĹu )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Diogenes z Synopy" - jakoĹ ten TwĂłj "nick" z "avatarem" nie wspĂłĹgrajÄ
za bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Zastanawia siÄ, dlaczego, w Polsce niema Pracy?" PoniewaĹź w Polsce jest socjalizm.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zapomnieli napisac, ze wlacza TV i oglada niemieckie media
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Wiadomo, wszystko ustawione z niemieckÄ
precyzjÄ
. WiadomoĹci i przekazy odpowiednio dopasowane do potrzeb i korzyĹci nadajÄ
cego...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Gość
|
Zapomnieli napisac, ze wlacza TV i oglada niemieckie media
No ja raz w tygodniu wĹÄ
czyĹem a tu paczÄ w publicznej a tu jakiĹ pĂłĹfinaĹ pucharu Niemiec. Â
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na samych podatkach moĹźna sporo przyoszczÄdziÄ.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
I jeszcze "bohaterkÄ" z niej robiÄ
!