Jarek
Go
|
Wielkie dzięki, jestem często w gdańsku dlatego zapytałem dzięki raz jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ludziska zaczną teraz na miażdżycę chorować, a ceny jajek dla mnie niestety wzrosną.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie bądź takim pesymistą... załóż fermę niosek i zarabiaj na jajkach...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Czytałam ten artykuł wczoraj, gospodarz na 500 ha przywiózł pokazać. Kurniki też ma. I na własne potrzeby 50 kurek luzem. Od dawna na DO 70 lat a rozmach jak u trzydziestolatka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Osiemdziesięciolatek w Ostrzycach nas wszystkich zadziwił i wyglądem i kondycją przy porannym biegu... 10 lat na DO, a wcześniej ciężko schorowany... (ten Pan z mikrofonem)
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W tym kłamstwie to mnie na jaja stać,a tak będą drogie jak kawior,albo reglamentacja,np kartki, na dwa jaja tygodniowo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bez paniki, a przejdzie niezauważone!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To zależy jak mocne lobby finansowe za tym stoi i o co tak naprawdę chodzi, bo o zdrowie na pewno nie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne. Leczenie poziomu cholesterolu we krwi okazuje się bardziej dochodowe i lepsze dla zdrowia publicznego niż eutanazja rakowa, bo pacjenta się dłużej leczy na nieuleczalne .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Bez paniki, a przejdzie niezauważone! jestem tego pewien , ja nie przypuszczam , ja to wiem - kto chciał wiedzieć - to książki wychodzą już na ten temat od kilkunastu lat - 20 . Oczywiście pomijam Doktora, ten wiedział dużo wcześniej .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, do tego chleb z pełnoziarnistego przemiału i woda źródlana w zupełności wystarcza do prawidłowej funkcji organizmu. I tego należy się trzymać, albowiem pismo mówi: "chleba naszego powszedniego... " - i tak jest dobrze, nie trzeba psuć.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A życie będzie nadal piękne, zdrowe, dostatnie... Za prawdę, nie ma co zmieniać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mam nadzieje i wierze ,ze ten rodzaj wyzysku będzie trwał długo,to złote czasy dla nas opty nic nie zmieniać!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Egoiści...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
dochodowe i lepsze dla zdrowia publicznego Gdyby coś nie pasowało, to zawsze można stymulować publiczny jednostkowy układ nerwowy przez fluoryzację i wyszczepialność, o normie wapnia nie wspominam bo trochę nie wypada, chyba, że akurat dzień jest na kawę z masłem, a nie na serek.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawa nazwa leku: "SW033291" dlaczego nie napiszą co to jest?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak się hamerykańce na jaja rzucą , to idea uzdrawiania zostanie tak szybko stratowana ,ze uzdrowiciele zachorują
|
|
|
|
|
|
|
|