Jarek
Go
|
SW003 to własnie jest to ,cena jajek stabilna i dostępność gwarantem .\,świetny lek.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jasne, do tego chleb z pełnoziarnistego przemiału i woda źródlana w zupełności wystarcza do prawidłowej funkcji organizmu. I tego należy się trzymać, albowiem pismo mówi: "chleba naszego powszedniego... " - i tak jest dobrze, nie trzeba psuć. "chleba naszego powszedniego" - http://www.stachurska.eu/?p=17959
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
faktycznie zawsze jadłem dynie - okazuje się w krajach Związku Radzieckiego smaczne były arbuzy. Nawet gdzieś w Gruzji czy Dagestanie ktoś mnie uczył jak sprawdzić dojrzałość ich. Odbywało się to poprzez opukiwanie palcem, ręką , ale nie pamietam jaki to miałbyć dźwięk
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Egoiści... wyrwałaś mi to z ust , też zauważyłem, że wśród optymalnych jest duży odsetek. Ale oni tylko tak udają. Chyba
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bez paniki! Sprawdzałem... Teraz 2/3 wejść na www.dr-kwasniewski.pl jest anglosaskie typu hamerykańskiego przez translatora, także tu jajka raczej nie zdrożeją w najbliższym czasie. Jaka popularna się zrobiła ta moja strona za oceanem!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Śnieżka smietana ?w jakim sklepie kupujesz?to bez karogenu jest ?
karogen to jakiś nieszkodliwy wodorost, to nie trucizna, chyba masło na wierzchu nie zbiera się tak szybko. nawet admin kiedyś pisał że jest spoko .
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeśli udają ,to męka ,sposób optymalny na życie ,nie dla wszystkich.W dzisiejszych czasach odmawiać sobie wolności ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śnieżka smietana ?w jakim sklepie kupujesz?to bez karogenu jest ?
karogen to jakiś nieszkodliwy wodorost, to nie trucizna, chyba masło na wierzchu nie zbiera się tak szybko. nawet admin kiedyś pisał że jest spoko . Karagen to śluzowaty wielocukier z chrząstnic, takich czerwonych porostów, podobno porosty te mają immunostymulujące właściwości podobne do żeńszenia, eleuterokoka czy podobnych adaptogenów. Ale jak jest na opakowaniu napisane "E" to musi być zło.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Egoiści... Ale bez działania na szkodę rodzaju ludzkiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic mnie nie obchodzi ponad obojętną życzliwość.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A gdzie tam... Mnie starczy jak rano napiszesz "Dzień dobry..." i jeszcze parę osób pochwali się zdrową "nudą codzienności"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale sporo osób interesujących się DO, odnajduje to Forum i czyta (wiem to nie tylko z autopsji). Konkretnej wiedzy o DO na tym Forum jest sporo, a to "pitu-pitu" jest tylko po to, aby Forum nie umarło i żeby było weselej. Jak się ciągle o jedzeniu pisze, to może na żołądku zostać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A prawda taka , ze bez Reni ,to bida dla wielu optymalnych.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bez Reni świat się dużo nie zmieni...
|
|