Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A na kogo ta broń, na wyzwolenie Krymu?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobrze, niebezpiecznie będzie dopiero, jak będą chwalić smalec...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No cóż, czasem powrót do Matuszki może być uciążliwy dla przeciętnego patrioty ruskiego... Najśmieszniejsze jest to, że tuczarniani, będąc w stałym konflikcie z Rosją od 1945r. kompletnie nie rozumieją "rosyjskiej duszy"... Bo to Słowiańskie Geny są kompletnie niezrozumiałe dla Anglosasów i innych przechrztów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zachód miesza się w ich sprawy i robi co może, żeby wywołać wojnę między Ukrainą a Rosją. Głównie na rękę to by było US...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Według mnie mogą znieść wszystko, nawet jajko... Jajami proszę nie szastać Jasne. Jak można szastać jajami? To zbyt cenny towar. Hm? Ostatecznie czarny kawior jaką ma cenę. A jajo to pies? To też kawior. Kurzy kawior.I z szaconkiem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zachód miesza się w ich sprawy i robi co może, żeby wywołać wojnę między Ukrainą a Rosją. Głównie na rękę to by było US... No bez przesady. Nastroje są bardzo antyrosyjskie, przynajmniej we Lwowie i Kijowie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I o to chodziło...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I o to chodziło...
Ale USA nie musiało tutaj ingerować. Od dawna tutaj tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu, akurat ja w tym czasie byłam na Ukrainie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu, akurat ja w tym czasie byłam na Ukrainie. Ale pomijając to , czy ten artykuł , to Ukraińcy chyba nie dorośli , niestety, do własnego państwa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe kto tu podburzy do obalenia pisiorów? Płeło się już raczej nie podniesie, Petru? To powtórka z Palikota...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu, akurat ja w tym czasie byłam na Ukrainie. Ale pomijając to , czy ten artykuł , to Ukraińcy chyba nie dorośli , niestety, do własnego państwa. To trochę tak jak twierdzi "mój" Afgańczyk , że ISIS to wyłącznie chrześcijanie i Amerykanie , którzy chcą zdeprecjonować Islam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie tak też myślę... chociaż nie do końca...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie tak też myślę... chociaż nie do końca... Ano właśnie. Zależy kto o czym pisze, jaką ma orientację polityczną , seksualną też. Kto mu płaci. Kogo się boi, itd, itp.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|