Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale tu inne ciekawe książki. Braterska pomoc dla zdrowia Kasza jaglana, Korżawska StefaniaO! mojej Zosi kiedyś pani reumatolog zaordynowała dietę tej pani. Chyba z powodu braku diagnozy . Ale miała pomóc. Prochy też dała, bez diagnozy. Ale nie zasililiśmy budżetu oszustów. Ta pani Korżawska już nie żyje. Zosia nie zastosowała się do zaleceń. Nie pijemy ziółek i nie jemy kasz.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to pisali "ochlani winem i naćpani zielem" -
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale to pisali "ochlani winem i naćpani zielem" - Trzy króle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Demokracja wolno ,każdy kłamie na swoje potrzeby ,życie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Demokracja wolno ,każdy kłamie na swoje potrzeby ,życie Jeżeli szewc nie umie naprawiać butów, to pójdziesz do innego. Jeżeli kardiolog nie umie naprawiać serca, to pójdziesz do kogo ? innego ? ( ta sama tabelka do ordynacji leków ) Szewc splajtuje . Kardiolog dostanie nagrody. ( madagaskar, kenia ) Nie mamy wyboru. To żadna demokracja, tylko oszukracja Wybrałeś w wyborach swojego przedstawiciela, który w imię twoje zrobił regulację, aby cię nikt nie oszukał. Bo ty nie jesteś od tego żeby pilnować wszystkiego i na wszystkim się znać (on też malował pokoju nie będzie, bo się nie zna na tym). Masz do tego opłaconych ( często sowicie) ludzi zleconych przez ciebie. Ale on nie wykonuje twoich poleceń, zwyczajnie cię oszukuje. A ty mówisz, że wolność Ale nie dla Ciebie Dla mnie jest to zwyczajne niedopełnienie obowiązków ( za co powinno się iść do więzienia ), a zarazem nieuzasadnione pobieranie apanaży ( za niewywiązywanie się z poleceń naczelnego zwierzchnika w demokracji - LUDU ) lub niekompetencja co powinno skutkować przynajmniej przesunięciem na mniej odpowiedzialne stanowiska służbowe ( np zamiatanie ulic ) LUD nie ma narzędzia, aby zrobić poprawkę pomyłki, albo po prostu nie chce bo jest zajęty czymś innym ( igrzyska, napuszczanie jednych na drugich, maglowanie przez media)
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie mogło zabraknąć także diety Kwaśniewskiego, która oparta jest na mięsnych potrawach. kurka wodna. Ostatnio jadłem gęś w święta i boczek . Czegoś nie wiem ? może jeszcze tkwię w głębokim PRL u , gdy był niedostatek mięsa ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skopiuj co piszą o DO. Ja jeszcze nie mam naprawionego komputera. Link mi się nie otwiera...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tylko tyle. I że można schudnąć 5 kg w miesiąc. Nie rozpisali się za wiele
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nic. To przeglądowe, zestawienie. O ofiarach będzie w następnym odcinku Różnica między Atkinsem a Kwaśniewskim jest taka, że na Atkinsie się je dużo białka, bardzo dużo, a na Kwaśniewskim mięsa
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo odbiegające od rzeczywistości .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E, co oni wiedzą? Żółteczka to podstawa...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
nic. To przeglądowe, zestawienie. O ofiarach będzie w następnym odcinku Różnica między Atkinsem a Kwaśniewskim jest taka, że na Atkinsie się je dużo białka, bardzo dużo, a na Kwaśniewskim mięsa Chodzi o byłego Prezydenta oczywiście? 8)Na nim cała Polska pokładała nadzieje
|
|
|
|
|
|
|
|