|
|
renia
|
Cooleś jeszcze żyje? Wirtualnie oczywiście...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Odkąd kolejny raz zabronili na dobrychdzieciach darmowej reklamy Diety Optymalnej, to przycichło biedaczysko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jeszcze Indianie zaczną demonstracje robić przeciwko temu... Akurat 'na świecie' o tym huczą... paru "znajomych" we współpracujących redakcjach coś wspomnieli (na namową i ewentualną odwzajemnioną "przysługą") i już jest "głośno"... "Nowoczesne" działanie... "Świat" ma ważniejsze sprawy na "głowie"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Nawet chrząknąć strach
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak ma być, bo naród lubi mieć bat nad sobą.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Nas kiedyś w Belgii skuli kajdankami i wsadzili na dołek bo jeździliśmy od stacji paliw do stacji paliw szukając wc. A że była noc, to wszystko było pozamykane na cztery spusty. Nie wiedzieliśmy o tym, że za nami cały czas jeździ kapuś jakiś (choć mąż miał takie podejrzenie). Za chwilę syreny, światła, chyba z 6 aut policyjnych, wyskoczyli z pistoletami, ręce do góry i te sprawy. Oglądaliście filmy sensacyjne, to wiecie! Oskarżyli nas o to, że kradniemy paliwo z tirów Ale potrzymali nas ze dwie godziny w komisariacie, przetrzepali auto (pokazałam faktury na paliwo) i puścili. Chyba był to największy stres w moim życiu!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Knują jak wytycznym i statystykom podołać, presja.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nas kiedyś w Belgii skuli kajdankami i wsadzili na dołek bo jeździliśmy od stacji paliw do stacji paliw szukając wc. A że była noc, to wszystko było pozamykane na cztery spusty. Nie wiedzieliśmy o tym, że za nami cały czas jeździ kapuś jakiś (choć mąż miał takie podejrzenie). Za chwilę syreny, światła, chyba z 6 aut policyjnych, wyskoczyli z pistoletami, ręce do góry i te sprawy. Oglądaliście filmy sensacyjne, to wiecie! Oskarżyli nas o to, że kradniemy paliwo z tirów Ale potrzymali nas ze dwie godziny w komisariacie, przetrzepali auto (pokazałam faktury na paliwo) i puścili. Chyba był to największy stres w moim życiu! A z WC chociaż pozwolili skorzystać... Wiem, że to nie jest do śmiechu, ale teraz już można po latach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|