Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5138736 razy)
|
Jarek
Go
|
No to zacznij ,i podziel się jak Ci poszło .
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zobacz co Doktor Kwaśniewski na ten temat pisze: (...) "Nie spotkałem żadnego długoletniego optymalnego, który chciałby być politykiem, radnym, posłem, senatorem czy ministrem. (...)
Co się odwlecze to nie uciecze.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zobacz co Doktor Kwaśniewski na ten temat pisze: (...) "Nie spotkałem żadnego długoletniego optymalnego, który chciałby być politykiem, radnym, posłem, senatorem czy ministrem. (...)
Co się odwlecze to nie uciecze. Może działa to w dwie strony? Długoletni polityk nie może zostać Optymalnym. To zupełnie inny kąt widzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie może być , ja wiem że są tacy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Okoń na piasku, jak śledź...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Renia na Premiera , w końcu porządek i sprawiedliwość poczujemy Jarek, chcesz być premierem, to startuj. Ja swoim życiem sama steruję i mam swoje priorytety... Zobacz co Doktor Kwaśniewski na ten temat pisze: "W tak zdegenerowanym gatunku ludzkim trzeba być wyjątkowym durniem, aby bawić się w politykę. Ludzie rozsądniejsi omijają politykę z tego powodu, że wiedzą, iż nic nie wiedzą." (...) "Nie spotkałem żadnego długoletniego optymalnego, który chciałby być politykiem, radnym, posłem, senatorem czy ministrem. Taki optymalny wie, która praca jest dla rodzaju ludzkiego pożyteczna, która bezużyteczna, a która szkodliwa. W całej prawie historii ludzkości praca rządzących powodowała dla narodów tylko szkody i nadal je powoduje. Człowiek biologicznie zdrowy nie może działać na szkodę własnego narodu, zatem nie może przyłączyć się do rządzących, których praca jest dla ludzi szkodliwa". Jan Kwaśniewski, Dieta Optymalna, s. 140. Szokujące, jak bardzo aktualne są to słowa
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Nie chce sie wcinac, ale optymalny Admin kandydowal na posla RP. Wiec albo, albo
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Kandydował, żeby coś dobrego zrobić, a w szczególności promować zdrową dietę, ale historia udowodniła, żeby jak mówi Pismo Święte "nie rzucać pereł między wieprze"
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie chce sie wcinac, ale optymalny Admin kandydowal na posla RP. Wiec albo, albo Myśmy go o to prosili. Wahał się. Ma Wiedzę, miał co zaprezentować. Wiedzę mógłby przekazać profesjonalnie... A pchają się do rządu głównie ci, którzy chcą tylko coś dla siebie ugrać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Nie chce sie wcinac, ale optymalny Admin kandydowal na posla RP. Wiec albo, albo Bo to trzeba od senatora zacząć. Okręgi jednomandatowe więc i łatwiej jak się jest rozpoznawanym. Przynajmniej tak wygląda teoria.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Nie chce sie wcinac, ale optymalny Admin kandydowal na posla RP. Wiec albo, albo Lecz przesłanie, które niósł nie spotkało się z entuzjazmem wyborców. Ciekawe dlaczego...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Kandydował, żeby coś dobrego zrobić, a w szczególności promować zdrową dietę, ale historia udowodniła, żeby jak mówi Pismo Święte "nie rzucać pereł między wieprze" Doktor wiele razy mówił, by nieść wiedzę o ŻO tylko (tylko!) tym, którzy o to poproszą. Szkoda wielka, że inaczej nie działa, a nawet jest przeciw skuteczne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie chce sie wcinac, ale optymalny Admin kandydowal na posla RP. Wiec albo, albo Kandydowałem, aby wyrwać z marazmu Optymalnych, ale jak widać szkoda było czasu i energii mojej i Doktora marnować. Żadne posły i senatory optymalne już nam nie są potrzebne, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|