|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Oj, Renia, Renia....
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Do Ciechocinka wybieram się z dobrym nastrojem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mi się coś o uszy obiło, że nie ma kto zorganizować, czy jakieś inne kłopoty organizacyjne występują, bo sale darmowe są ponoć za małe i nie wszyscy by się pomieścili! Ja tam się mogę poświęcić i nie przyjeżdżać, aby kto bardziej potrzebujący ode mnie skorzystał z wolnego miejsca!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Ło Mateńko moja co ja tu przeczytałam. O takich problemach nie wiedziałam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba mieć nadzieję, że się nie ziści...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Nawet żeby były burze z piorunami to i tak się spotkamy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Na coroczne spotkanie Przyjaciół Optymalnych nie może być żadnych przeszkód. Reniu podaj Nr nóżki, buciki Ci dostarczę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Siedmiomilowe...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mi się coś o uszy obiło, że nie ma kto zorganizować, czy jakieś inne kłopoty organizacyjne występują, bo sale darmowe są ponoć za małe i nie wszyscy by się pomieścili! Ja tam się mogę poświęcić i nie przyjeżdżać, aby kto bardziej potrzebujący ode mnie skorzystał z wolnego miejsca! A dlaczego nie może być duża sala i płatna? Przecież każdy by pewnie po kilkadziesiąt (czy ile to by wyszło) złotych chętnie się dołożył... To co jest za darmo, tego się na ogół nie docenia... Optymalni mniej na jedzenie wydają i na "służbę zdrowia" więc "nie ma problema"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też przyjadę z dobrym islamskim piwem. Muszę jeszcze Reni zapytać czy taka forma ujawnienia będzie satysfakcjonująca
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A mi się coś o uszy obiło, że nie ma kto zorganizować, czy jakieś inne kłopoty organizacyjne występują, bo sale darmowe są ponoć za małe i nie wszyscy by się pomieścili! Ja tam się mogę poświęcić i nie przyjeżdżać, aby kto bardziej potrzebujący ode mnie skorzystał z wolnego miejsca! A dlaczego nie może być duża sala i płatna? Przecież każdy by pewnie po kilkadziesiąt (czy ile to by wyszło) złotych chętnie się dołożył... To co jest za darmo, tego się na ogół nie docenia... Ja nie dołożę nawet złotówki, ale na piwko zrzutkę to chętnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też przyjadę z dobrym islamskim piwem. Muszę jeszcze Reni zapytać czy taka forma ujawnienia będzie satysfakcjonująca Może być. Fotka też nie zawadzi... W końcu to nie jest gabinet cieni...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to muszę się z wizażystką i dobrym fotografem umówić, bo dobry bajer to połowa sukcesu Chciałbym tak jak Ty, fota z lotu, ale wisz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wątpię, żebyś fotkę wstawił, a nawet w Twój przyjazd do Ciechocinka... Ze zdjęciem już się nie jest takim "odważnym" na Forum... Żaden tutaj z docinających innym, lub naśmiewających się z DO, nie upublicznił się... Nawet w kominiarce...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Jaruś jest docinający czy naśmiewający?