forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-28, 00:43:32

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.
669812 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  ciekawostki
« poprzedni następny »
Strony: 1 ... 935 936 937 938 939 [940] 941 942 943 944 945 ... 1282 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: ciekawostki  (Przeczytany 5187302 razy)
vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18780 : 2017-10-24, 10:29:07 »

NajwaĹźniejsze, Ĺźe kolorowo... Wink

Jak ta przewaga tłuszczu żółtego nietransparentnego
nad
białym nietransparentnym
i
złotawym transparentnym.
 Wink
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72259


Re: ciekawostki
« Odpowiedz #18781 : 2017-10-24, 10:31:21 »

Kolory to podstawa... Cool

http://bonavita.pl/znaczenie-kolorow-warzyw-i-owocow-w-codziennej-diecie  Wink

"Jednego można być pewnym ? natura ma przed nami jeszcze wiele tajemnic, a jedną z nich stanowią owoce i warzywa, które są podstawą zdrowej diety. Organizm potrzebuje ich do prawidłowego funkcjonowania i rozwoju". Confused

Zapisane

vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18782 : 2017-10-24, 10:49:58 »

Zapisane
vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18783 : 2017-10-24, 11:13:27 »

Żeby nie było ...
zdjęcie z kuchni 10 minut temu,
wieprzowe mielone z szynki mi się liquifikuje,
dodałem dużo pieprzu, sporo musztardy,
sporo tłuszczu.

https://s1.postimg.org/6aqmytyomn/image.jpg


Będzie "gorący kubek" "all day long".
 Cool
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18784 : 2017-10-24, 12:48:24 »

Wegetarianina by pewnie zemdliło na sam kolor... Wink
Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomości: 57207


Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18785 : 2017-10-24, 13:05:13 »

Ale to może być wszystko i przed i po. Wink
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18786 : 2017-10-24, 13:05:45 »

 Laughing
Zapisane
vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18787 : 2017-10-24, 13:14:02 »

Jak to trawienie pozaustrojowe.
Laughing
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18788 : 2017-10-24, 13:17:55 »

Psy lubią własne rzygowiny...  Confused Wink
Bo pewnie  im się kolagen nie trawi od ręki...  Laughing
Zapisane
vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18789 : 2017-10-24, 13:22:54 »

Prędzej będę jadł  po ciemku niż zawijał mięso mielone w pierożki, żeby ładniej wyglądało!
Zresztą to była faza wstępna, po kilku godzinach wszystko będzie w płynie.
Cool
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18790 : 2017-10-24, 13:24:54 »

Parę kleksów z ketchup, trochę posiekanej natki i po sprawie... Wink
Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomości: 57207


Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18791 : 2017-10-24, 13:27:01 »

I koniecznie na wdechu - tak w razie czego. Wink
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18792 : 2017-10-24, 13:28:38 »

 Laughing
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomości: 41595


Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18793 : 2017-10-24, 13:31:16 »

Psy lubią własne rzygowiny...  Confused Wink
Zaplułem telefon. Laughing
Zrobiłeś mi dzień.
Zapisane
vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18794 : 2017-10-24, 13:32:12 »

Mam taką superową płaską chochlę do siorbania na bieżąco,
50ml co godzinę.
Shocked Wink
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18795 : 2017-10-24, 13:38:12 »

Psy lubią własne rzygowiny...  Confused Wink
Zaplułem telefon. Laughing
Zrobiłeś mi dzień.

Ale to tylko stwierdzenie faktu fizjologicznego!  Cool Wink
Zapisane
vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18796 : 2017-10-24, 13:45:11 »

Pozostanę przy swojej opinii,
że liquifikacja mięsa jest ciekawsza niż oczadzanie.
Cool  Wink
Zapisane
RafałS
Sr. Member
****
Płeć: Mężczyzna
wiadomości: 18145


Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18797 : 2017-10-24, 14:10:44 »

Mam taką superową płaską chochlę do siorbania na bieżąco,
50ml co godzinę.
 Shocked Wink
Wlew.
Zapisane
vvv
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18798 : 2017-10-24, 14:27:31 »

Wsiorb.
("gorący kubek")
 Shocked

A to 50g to po uśrednieniu w przeliczeniu na masę zliquifikowanego mięsa.
Skoro mięso z kością z czasem się wywarza na proszek z kości,
to mięso bez kości z czasem się wywarza zupełnie.
 Wink
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: ciekawostki
« Odpowiedz #18799 : 2017-10-24, 14:39:42 »

Zapisane
Strony: 1 ... 935 936 937 938 939 [940] 941 942 943 944 945 ... 1282 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.064 sekund z 19 zapytaniami.