vvv
Gość
|
NajwaĹźniejsze, Ĺźe kolorowo... Jak ta przewaga tĹuszczu şóĹtego nietransparentnego nad biaĹym nietransparentnym i zĹotawym transparentnym.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Ĺťeby nie byĹo ... zdjÄcie z kuchni 10 minut temu, wieprzowe mielone z szynki mi siÄ liquifikuje, dodaĹem duĹźo pieprzu, sporo musztardy, sporo tĹuszczu. https://s1.postimg.org/6aqmytyomn/image.jpg BÄdzie "gorÄ
cy kubek" "all day long".
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
Wegetarianina by pewnie zemdliĹo na sam kolor...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to moĹźe byÄ wszystko i przed i po.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Jak to trawienie pozaustrojowe.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
PrÄdzej bÄdÄ jadĹÂ po ciemku niĹź zawijaĹ miÄso mielone w pieroĹźki, Ĺźeby Ĺadniej wyglÄ
daĹo! ZresztÄ
to byĹa faza wstÄpna, po kilku godzinach wszystko bÄdzie w pĹynie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
ParÄ kleksĂłw z ketchup, trochÄ posiekanej natki i po sprawie...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Blackend
|
I koniecznie na wdechu - tak w razie czego.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Psy lubiÄ
wĹasne rzygowiny... ZapluĹem telefon. ZrobiĹeĹ mi dzieĹ.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Mam takÄ
superowÄ
pĹaskÄ
chochlÄ do siorbania na bieĹźÄ
co, 50ml co godzinÄ.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
Psy lubiÄ
wĹasne rzygowiny... ZapluĹem telefon. ZrobiĹeĹ mi dzieĹ. Ale to tylko stwierdzenie faktu fizjologicznego!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
PozostanÄ przy swojej opinii, Ĺźe liquifikacja miÄsa jest ciekawsza niĹź oczadzanie. Â
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
RafaĹS
|
Mam takÄ
superowÄ
pĹaskÄ
chochlÄ do siorbania na bieĹźÄ
co, 50ml co godzinÄ. Wlew.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Gość
|
Wsiorb.("gorÄ
cy kubek") A to 50g to po uĹrednieniu w przeliczeniu na masÄ zliquifikowanego miÄsa. Skoro miÄso z koĹciÄ
z czasem siÄ wywarza na proszek z koĹci, to miÄso bez koĹci z czasem siÄ wywarza zupeĹnie.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|