vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
No, Ĺźe teĹź nikt siÄ nad tym nie zastanawia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
PisaĹem niejednokrotnie, Ĺźe chemio i radioterapia to eutanazja zgodna z procedurÄ
medycznÄ
, ale... "Leczo" dalej...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
Do tego dziĹ jest ĹwiÄ
teczny dzieĹ,... MiÄdzynarodowy DzieĹ Chorego. ( zdziwko na pomysĹ)
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
Nie ma teĹź przymusu myĹlenia,... "czemu przyszĹo mi siÄ leczyÄ". W 95 bodajĹźe przeszedĹem na ĹťO, ale po 8 latach zignorowaĹem. I to autentycznie byĹo ĹťO. (bo nie jestem wybredny ). Przy innych "takich tam" problemach , zeszĹo na plan dalszy, albo i dalej. No to teraz jestem na DO. Prawie...bo nadal jestem "lekkoduchem" ortodoksem,( bo liczÄ intuicjÄ
ale "pÄ
czki optymalne" i takie tam pierdĂłĹy mam w d. . Ale to przykĹad, dlaczego lekarzom jeszcze dĹuuugo bÄdzie siÄ ĹźyĹo, jak "pÄ
czku w maĹle"!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Pewnie. Wszystko ma sens zwiÄ
zane z chorobami i chorymi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jasne, przecieĹź to biliardowy biznesik! A kaĹźden jeden chce z tego tortu choÄ trochÄ ucupiÄ, nawet taki polski rezydent agentury farmaceutycznej...Â
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
WĹaĹnie dostaĹem na pasku " Wczytano szybszÄ
stronÄ, pokaĹź tekst orginalny" i przestaĹo muliÄ. Nie wiem, o co chodzi, ale jest OK.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
To siÄ zasmucÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Jasne, przecieĹź to biliardowy biznesik! A kaĹźden jeden chce z tego tortu choÄ trochÄ ucupiÄ, nawet taki polski rezydent agentury farmaceutycznej... Ja teĹź bym siÄ dobrze przy takim torciku czuĹ. Wiem Ĺźe to wbrew sumieniu innych, ale mi to rybka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|