Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić. A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm. Nie idę na głosowanie, już to postanowiłam... Reniu, jestem pewna, że żartujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić. A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm. Nie idę na głosowanie, już to postanowiłam... To jednak masz szansę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić. A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm. Nie idę na głosowanie, już to postanowiłam... Reniu, jestem pewna, że żartujesz. Tym razem pewność Cię zawodzi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To głosuj na "dobrą zmianę". Oni już Wam życie urządzą po kolektywnemu, bo wiedzą, jak to zrobić. A mnie niestety to nie odpowiada. Stawiam na indywidualizm. Nie idę na głosowanie, już to postanowiłam... To jednak masz szansę. W lotto pewnie...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Życzę szczerze!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Tym razem Poprzednie wybory były antyimigranckie, te są antyszczepionkowe, trzeba głosować, żeby włodarze wiedzieli, że lud myśli, że rządzi i zachowywali pozory - tak jest mniej uciążliwie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To głosuj...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak zważysz zło do setnej grama to zawsze możesz wybrać mniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawy komentarz... "Epidemia odry kojarzy mi się z nieszczepieńcami zza Odry, przebywającymi nielegalnie w Strefie Zaprzęgen. Może Farmaceuci chcą epidemii wynikającej z dehigienizacji migrantami i ich chorobami, aby zbudować sobie Rynek Pacjenta, konsumenta farmaceutyków i szczepionek".
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
W komentarzach - to jest także dosyć niedoceniania sprawa IMHO: Ciekawe po co Europejczycy pchają się na wakacje do Afryki? Przywozić pasożyty?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Jak zważysz zło do setnej grama to zawsze możesz wybrać mniejsze. Ale mi całkowicie nie pasuje ten przedział.
|
|
|
|
|
|
|
|
|