vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Druga ewentualność jest taka że płynnie przejdą z tego do hebrajskiego, a wtedy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Polin!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Najlepiej aby od razu wszyscy na wszystkich nałożyli wzajemne sankcje, będzie jak z zadłużeniem, cały świat zadłużony, cały świat usatysfankcjonowany.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze to cały czas wskazywać "wroga", aby pierwszosortowi chętniej uczestniczyli w programie społecznym "alkoholik+"
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Orkiestra tusz, zima tusz tusz.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zaraz przez dwa dni powieje ze wschodu, ale nie tak strasznie, jak straszą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/od-czego-zależy-czy-przeżyjemy-ponad-110-lat/ar-BBX0KFb?ocid=spartanntp - Np. dieta bogatotłuszczowa jest czynnikiem ryzyka występowania wielu chorób. Jednak w przypadku stulatków uważa się, że są oni uciekinierami od reguł, którym poddają się wszystkie osoby starzejące się normalnie. Ich dieta często jest więc daleka od optymalnej. - Redaktor głuptas myśli, że piramida dietetyczna - przejęła nazwę Diety Optymalnej Doktora Kwaśniewskiego? Otóż nie przejęła, ponieważ fraza "dieta optymalna" jest chroniona prawem autorskim. Wyjaśniać dlaczego nie będę, ale nie jest to "tylko" tytuł książki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/od-czego-zależy-czy-przeżyjemy-ponad-110-lat/ar-BBX0KFb?ocid=spartanntp - Np. dieta bogatotłuszczowa jest czynnikiem ryzyka występowania wielu chorób. Jednak w przypadku stulatków uważa się, że są oni uciekinierami od reguł, którym poddają się wszystkie osoby starzejące się normalnie. Ich dieta często jest więc daleka od optymalnej. - Redaktor głuptas myśli, że piramida dietetyczna - przejęła nazwę Diety Optymalnej Doktora Kwaśniewskiego? Otóż nie przejęła, ponieważ fraza "dieta optymalna" jest chroniona prawem autorskim. Wyjaśniać dlaczego nie będę, ale nie jest to "tylko" tytuł książki. Czyli stulatkowie odżywiają się wysokotłuszczowo, ale lepiej odżywiać się "zdrowo", żeby nie żyć sto lat, bo kto chciałby żyć sto lat? To takie oczywiste
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najgorsze, że nie wiedzą na co chorują, bo unikają lekarzy!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z dzisiejszego wpisu Korwina: Znany łódzki bankier i przedsiębiorca, śp.Izrael Poznański, mawiał: "Jak jestem chory - idę do lekarza. On mnie bada, on wypisuje receptę, ja mu płacę - nu, ja rozumiem: on chce żyć... Idę z tą receptą do apteki, aptekarz daje mi lekarstwa, ja płacę - ja rozumiem: on też chce żyć... Ja biorę te lekarstwa, ja je wyrzucam do rzeki... ja też chcę żyć!"
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Chodzenie jest zdrowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie to wcale nie ciekawi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciebie teraz tylko polityka ciekawi... Chociaż to też jest polityka zdrowotna...
|
|
|
|
|
|
|
|