madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to szczera prawda, przecież Szwajcarzy są na wymarciu!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie to jakiś dobry ser, takiego nie kroją w plastry i nie pakują w plastik. Jeśli chodzi o sery, to ostatnio poznałem norweski brunost, niedojrzewający ser robiony z serwatki, śmietany i mleka. Jest słodziutki i o miękkiej konsystencji, mnie najbardziej przypomina nasze krówki.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie to jakiś dobry ser, takiego nie kroją w plastry i nie pakują w plastik. ...................... Z tych długodojrzewających... Kiedyś próbowałam się na nie przestawić, ale jakoś mi nie "podeszły"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Za bardzo cuchną skarpetkami?
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Właśnie to jakiś dobry ser, takiego nie kroją w plastry i nie pakują w plastik. Jeśli chodzi o sery, to ostatnio poznałem norweski brunost, niedojrzewający ser robiony z serwatki, śmietany i mleka. Jest słodziutki i o miękkiej konsystencji, mnie najbardziej przypomina nasze krówki. Gdzie takie cudo sprzedajo?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dostałem pakę że Szwecji, ale podobno bywa w Kauflandzie i Piotrze i Pawle.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, tylko za absolutne nic, powinni wstawić dziurę budżetową pis!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak czytam, że coś "przeczy prawom fizyki", ale działa, to się zastanawiam, co autor ma w głowie? Taka konkluzja mnie naszła, że odkąd pamiętam, to zawsze jest kilka lat do katastrofy ekologicznej, kilka lat do zrewolucjonizowania życia jakimś wynalazkiem, kilka lat do wynalezienia leku na raka... I tak to leci już prawie pół wieku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo cukier jest za nisko opodatkowany.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I butelki plastikowe! Ale PiS to wszystko opodatkuje, aby Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło dostatniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|