RafałS
|
W telefonach niewymienne, a w autach wymienne zrobią. Ot ciekawo$$$tka...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
A bo teraz w telefonach jak się chce wymienić baterię, to trzeba kupić nowego smartfona...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A bo teraz w telefonach jak się chce wymienić baterię, to trzeba kupić nowego smartfona... Co prawda można pokombinować, ale i tak dla ogółu łatwizna.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rozklejanie, wymiana, klejenie i chybił trafił w zależności od umiejętności "fachowca". Żyroskop często ponoć siada po takiej operacji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zrobili tak żeby nowy się opłacało. I dobrze, stać prawie kazdego, byle bez kneblowania twarzy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To tak jak z win11 - chcą żeby sprzęt wymieniać na nowy, ale mój stary laptop co kompletnie "nie spełnia" - chodzi na win11 aż miło, bez problemów. Starczy tylko kilka wartości kluczy w rejestrze zmienić.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To tak jak z win11 - chcą żeby sprzęt wymieniać na nowy, ale mój stary laptop co kompletnie "nie spełnia" - chodzi na win11 aż miło, bez problemów. Starczy tylko kilka wartości kluczy w rejestrze zmienić. Lepiej nie ryzykować bo niewłaściwy wpis i jeszcze te backdoory do Gila Bates'a na stałe otworzy. Łatwiej wydać na sprzęt. Przecież stary i tak był stary.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale sentyment, a do tego tyle kopiowania i przenoszenia!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale sentyment, a do tego tyle kopiowania i przenoszenia! Prawda.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No właśnie, ostanio miałem taki problem ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Racja, racja... Odpuszczam.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To dobrze, bo my nie ugniem się
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A do tego - "...jak na Zawiszy"
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie za-mszowe pił i gładko wchodziło.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Hasła powinny być w przeglądarce zapisane. Ostatnio doceniam zalety chmury, bo znowu mam problem z kompem i jest teraz w naprawie, a dostęp do poczty dalej mam i tak samo do wszystkich stron które wymagają haseł jak np. forum dr-kwasniewski.pl. I całe szczęście, bo jakbyś się tu nie mógł zalogować - to pewnikiem moja wina by była... "Bananowy dyktator i siekierkowy" w jednym...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam jeszcze koło ratunkowe, nr telefonu, ale to ostateczność.
|
|
|
|
|
|
|
|