RafałS
|
Amerolska linia - rozwalić UE razem z bezsensownymi protestami. Nie ma komu głosować na RDiP, ani porządków zrobić z tymi pasożytami amerolskimi.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pod jajkiem-bosakiem oczywiście miało być. Przenoszę...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tłuszczu było mało w diecie, ale dało sie ograniczyc do 00,1% po pierwszej wizycie u lekarza
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mi to raczej na Ducha KIjowa wyglada
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Auto jest do jeżdżenia, a nie klikania po niezliczonej ilości zbędnych funkcji na zbędnej ilości ekranów dotykowych!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Auto jest do jeżdżenia, a nie klikania po niezliczonej ilości zbędnych funkcji na zbędnej ilości ekranów dotykowych! To dla infantywirtualów z zespołem wiecznego niedocyfrowania.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Elegancja Francja Obecnie wszystkie elektryki mają ekrany, taki trend , ale nie trzeba korzystać w czasie jazdy .Super że trzaskanie drzwiami wyeliminowali ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie może być! Chyba z wrażenia będę miał kłopoty z usypianiem!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Auto jest do jeżdżenia, a nie klikania po niezliczonej ilości zbędnych funkcji na zbędnej ilości ekranów dotykowych! To dla infantywirtualów z zespołem wiecznego niedocyfrowania. Dla takich zamiast przedniej szyby - ekran z wirtualnie przetworzoną drogą! Koniecznie dotykowy... Wycieraczki nie będą potrzebne!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Auto jest do jeżdżenia, a nie klikania po niezliczonej ilości zbędnych funkcji na zbędnej ilości ekranów dotykowych! To dla infantywirtualów z zespołem wiecznego niedocyfrowania. Dla takich zamiast przedniej szyby - ekran z wirtualnie przetworzoną drogą! Koniecznie dotykowy... Wycieraczki nie będą potrzebne! Za "szpan" słono płacą...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Auto jest do jeżdżenia, a nie klikania po niezliczonej ilości zbędnych funkcji na zbędnej ilości ekranów dotykowych! To dla infantywirtualów z zespołem wiecznego niedocyfrowania. Dla takich zamiast przedniej szyby - ekran z wirtualnie przetworzoną drogą! Koniecznie dotykowy... Wycieraczki nie będą potrzebne! Następny etap (musk & nazi camp friends Co.) - wyświetlanie prosto do główki. Nie trzeba ekranu, drogi, a nawet auta. "To takie wygodne". Wystarczy akwarium, a potem zbędne i to... No chyba że w BRICS'ach będą co innego grali.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na BRICS nie ma siły, bo oni tam mają 10*tańszą energię elektryczną i 2*tańszą benzynę - nie można z czymś takim konkurować. I napiszę wyraźnie - połowa ceny kWh w Polsce to koszt "unijnego handlu CO2" - fantastyczny przekręt - tylko dlaczego mieszkańcy Europy się nie buntują z tego powodu? Można zakończyć ten przekręt w jeden dzień przecież.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak? Odejść z Unii?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co ma piernik do wiatraka? Komisja europejska podejmuje uchwałę - od jutra nie ma ETS i po sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
|