RafaĹS
|
Ĺšle to odbierasz Ja siÄÂ nie jaram ze pis lepszy... Tusowska propaganda u mnie na topie...
Wydaje ci siÄ bo ja ciebie nie odbieram. Za duĹźe zakĹĂłcenia u mnie w 95% sygnaĹu. Straszne znieksztaĹcenia sÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A niech mi siÄ wydaje co mi tam Nie wyjaĹnimy tego na forum piszÄ
c Musi byÄ piwo i knajpa ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
O! Tam to inny klimat, wiÄcej czĹowieka mniej swiecideĹek...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A! Knajpa to wiem co to takiego. Chyba w Macedonii siÄ zachowa... Region zabezpieczony na pare lat. No i Serbia chinskiego bufora gospodarczego bÄdzie miaĹa, korztstne dla mojego ja ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ciesz siÄ ciesz... Za chwilÄ bedziesz miaĹ cud na WisĹÄ
- niemieckie ceny bez strefy euro.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Jak to, unia nie da?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ciesz siÄ ciesz... Za chwilÄ bedziesz miaĹ cud na WisĹÄ
- niemieckie ceny bez strefy euro.
CieszÄ siÄ ze w Polsce zetona nie ma tylko silny zĹoty i wzrost gospodarczy 3% a nie 0 2%...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Lepsze 0,2% wzrostu przy deflacji niĹź 10% przy ukrytej inflacji rzÄdu 20%.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Do tego poliniarskie rzÄ
dy i skĹadkowanie natowskie rzÄdu 4% (przy zabĂłjczych dla gospodarek 2%). Najbogatsi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Lepsze 0,2% wzrostu przy deflacji niĹź 10% przy ukrytej inflacji rzÄdu 20%. A to trzeba ministrĂłw finansĂłw strefy euro zapytaÄ- najlepiej WĹoskiego...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Lepsze 0,2% wzrostu przy deflacji niĹź 10% przy ukrytej inflacji rzÄdu 20%. U Niemca tak jest, trafione w dyche Tylko z rzÄdu 50% . To najbardziej ukryta i strzeĹźona inflacja w Europie ARD robi tak dobra robotÄ - tylko 3% inflacji w ponad wszytko Na gĹupiej czekoladzie i kawie 70% cena w gĂłrÄ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Lepsze 0,2% wzrostu przy deflacji niĹź 10% przy ukrytej inflacji rzÄdu 20%. A to trzeba ministrĂłw finansĂłw strefy euro zapytaÄ- najlepiej WĹoskiego... Tylko nierozumny moĹźe radziÄ siÄ u patologii, no chyba, Ĺźe po wysĹuchaniu zrobi odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Czyli wzrost gospodarczy 0,2% jest lepszy dla gospodarki od 3%?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to zaleĹźy ile wiÄcej podatnikowi w kiszeni zostanie, bo patologia wyznaje, Ĺźe "siÄ naleĹźy"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W komuszej rzeczywistoĹci obywatel jest dla paĹstwa, a nie jak powinno byÄ - paĹstwo dla obywatela.
|
|
|
|
|
|
|
|