Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A oczym teraz piszesz ?. Bo może cofniemy czas z przed ll wojny światowej
Przed II Wojną za Sanacji były jeszcze większe komuchy jak teraz. To był wzór dla Kaczyńskiego, stworzyć państwo zarządzane przez jednego kolesia, który ogłasza dzień wolny wg swojego widzimisię.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kaczynski napadł na Polskę i gazowali ludzi w obozach?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przed wojną dolar kosztował 5 zl i wyjazd za granicę nie był problemem - za komuny też tylko kombinacja - wycieczka zaproszenie , a to nie był problem ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A oczym teraz piszesz ?. Bo może cofniemy czas z przed ll wojny światowej
Przed II Wojną za Sanacji były jeszcze większe komuchy jak teraz. To był wzór dla Kaczyńskiego, stworzyć państwo zarządzane przez jednego kolesia, który ogłasza dzień wolny wg swojego widzimisię. Podziwiam że te 8 lat w dyktaturze Kaczyńskiego wytrzymales , ja bym wyjechał do Reichu Mnie wystarczyła dyktara covidowa i zielonego ładu Już jestem spakowany, 8 sierpnia wyjazd
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kaczynski napadł na Polskę i gazowali ludzi w obozach?
Co Ty wypisujesz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podziwiam że te 8 lat w dyktaturze Kaczyńskiego wytrzymales , ja bym wyjechał do Reichu Mnie wystarczyła dyktara covidowa i zielonego ładu Już jestem spakowany, 8 sierpnia wyjazd
No widzisz, trzeba wytrzymać. Dałem radę w PRLu, za pierwszego Tuska, potem Kaczyńskiego, to dam radę za drugiego Tuska.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No to, że wina Hitlera, bo napadł na Polskę, i komune w spadku dostaliśmy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Podziwiam że te 8 lat w dyktaturze Kaczyńskiego wytrzymales , ja bym wyjechał do Reichu Mnie wystarczyła dyktara covidowa i zielonego ładu Już jestem spakowany, 8 sierpnia wyjazd
No widzisz, trzeba wytrzymać. Dałem radę w PRLu, za pierwszego Tuska, potem Kaczyńskiego, to dam radę za drugiego Tuska. Za Tuska czujesz się jak ryba w wodzie - twoje słowa, więc relax ponad wszystko a nie wzmaganie się Ja musiałem sie z Niemcami targać za szmaty w sklepach o kneble, płacić mandaty, bo chciałem swobodnie oddychać Chciałem mieć taką wolność jak u dyktatora Kaczyńskiego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 25979
|
A mnie wychodzi, że jak na roztropnego przystało 8lack się czuje zawsze jak ryba w wodzie, bo zdrowie ma. Bo w ostatecznym rozrachunku tylko ZDROWIE się liczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 25979
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A mnie wychodzi, że jak na roztropnego przystało 8lack się czuje zawsze jak ryba w wodzie, bo zdrowie ma. Bo w ostatecznym rozrachunku tylko ZDROWIE się liczy. To prawda, zdrowie najważniejsze! A jaka radocha, jak jeszcze potrafi się rodzinę w zdrowiu utrzymać, to nawet fajniejsze niż swoje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To było nieuchronne i musiało w końcu nastąpić.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...ale czyta kto to Forum z przykorytkowych, decyzyjnych peowców? Czyta - ich szefostwo kapitałowe od komunizacji powszechnej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic nowego, w niemieckim lidlu jest takie miesko od roku Pisałem o tym, bo bardzo ciekawe BTW ma...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak w niemieckim, to najlepsze.
|
|