MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale przynajmniej wiem z pierwszej ręki, że Dr nie gada! No nie gada, bo nie ma ochoty i to już od sześciu lat. Z haczykiem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale przynajmniej wiem z pierwszej ręki, że Dr nie gada! No nie gada, bo nie ma ochoty i to już od sześciu lat. Z haczykiem. A bo to mało powiedział?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za dużo! Na szczęście dla większości, jak grochem o ścianę!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Daria maja moze ozywi im forko , 2/3 swojego dorobku tutaj, nastrzelal w tym roku w pare miesiecy. Calkiem niezly wynik
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A bo go Dasna chyba pogiglała kilka miesięcy temu i ośmielił się chłopak otworzyć ze swoimi problemami!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Daria maja moze ozywi im forko , 2/3 swojego dorobku tutaj, nastrzelal w tym roku w pare miesiecy. Calkiem niezly wynik Dzięki "Wam","Nam" rozwinął sie chłopak KTMTW
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A bo go Dasna chyba pogiglała i ośmielił się chłopak otworzyć ze swoimi problemami! To forum, to taka grupa wsparcia,grupa terapeutyczna dla "zbłąkanych dusz" w tym wymiarze,kt piszą po(d)dania do admina
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Daria maja moze ozywi im forko , 2/3 swojego dorobku tutaj, nastrzelal w tym roku w pare miesiecy. Calkiem niezly wynik Dzięki "Wam","Nam" rozwinął sie chłopak KTMTW I to jak tylko sie mozna rozwinac. Tak jakby stary, spokojny zolw postanowil wyjsc ze swojej skorupy i wtedy sie okazalo, ze to byl...........krokodyl Dla mnie osobiscie szok, ciagle nie moge wyjsc z szoku 97% genow pana troglodytesa sie nagle "wyekspresowalo" ponad 3% kosmity
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Nie chce mi sie szukac ale ktos dzisiaj sie martwil nieaktywnoscia coolera Wiec chcialem poinformowac, zeby sie nie martwil za bardzo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Swoja droga wlasnie Dario sie zjawil na tamtym forku, mysle, ze jako sprawiedliwy i nie znoszacy prostaczenia zaraz zruga coolera za brak klasy i poziomu. Kto obstawia? Ja stawiam whisky przeciwko oranzadzie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Swoja droga wlasnie Dario sie zjawil na tamtym forku, mysle, ze jako sprawiedliwy i nie znoszacy prostaczenia zaraz zruga coolera za brak klasy i poziomu. Kto obstawia? Ja stawiam whisky przeciwko oranzadzie.
Przegralem komu wyslac te whisky?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Jagodzianka na kościach!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...może mu ta Złota Polska Jesień za bardzo przygrzała...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jaką? Ja wiem? Jakas adekwatna do poziomu bohaterskosci i poczucia sprawiedliwosci, wiec moze byc... Jagodzianka na kościach! O wlasnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
To chodzi o denaturat? Bo u nas na to bryna wołają
|