Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5056815 razy)
|
administ
Go
|
Tak, to denaturat, czyli fioletowe martini też...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, to denaturat, czyli fioletowe martini też... Teraz chyba ma normalny, znaczy wódczany, kolor
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A takie coś, to się nazywa "wódka SS" Ale dlaczego? Nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
Piłkarz Jacek Kiełb, któremu słabo idzie: - Szukam prostego usprawiedliwienia, by czuć się lepiej. Niekiedy przez tydzień bardzo profesjonalnie się prowadzę. Makarony, sałatki, wszystko zdrowe. A wychodzę na boisko i czuję się tragicznie. Tak było w meczu z Wisłą. W takich momentach sobie myślałem: „Ryba, daj sobie spokój z dietami, widocznie ci to nie służy. Kup sobie batona, coś słodkiego”. Być może odbiło się na mojej kondycji, że ostatnio pozwoliłem sobie na nieco więcej słodyczy. A gdy po gorszym tygodniu prowadzenia się poszło mi w meczu całkiem nieźle, to myślałem, że widocznie mi to służy. Tak się oszukiwałem, bo w rzeczywistości wiem, że w końcu to się potem odbije. Wiem, że nie mogę już tak postępować - dodaje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
COOLER podaje cytat z linku, który mu pasuje (w ogóle nieistotny) a ten najważniejszy pominął: "Mój kontakt z dietą optymalną rozpoczął się w marcu 1999 roku, kiedy to po przeczytaniu książki dra Jana Kwaśniewskiego postanowiłem udać się do Ośrodka w Ustroniu, gdzie już wtedy takie turnusy prowadziła Pani Teresa Szczepanek. Pobyt ten upewnił mnie, że jestem na słusznej drodze. Tym bardziej, że przez cztery miesiące pobytu na niej pozbyłem się większości swoich chorób. Na wadze straciłem 32 kg. Nogi zaczęły mnie nosić. Nowotwór jelita grubego ustąpił." To, że nowotwór na DO ustąpił to według niego "betka", a durnoty o peruczkach i szkodliwości DO wypisuje...To musi być biedny i/lub chory człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229378#229378A JW aż kipi z zazdrości i zawiści... Panie Witoldzie, głowa do góry. Pewnie już szykują dla Pana Nobla za tą farmułę 2*SS...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Iiii tam jakbys Edytki nie znala Cos doda, cos wytnie, cos przekreci, wazne zeby jej bylo na wierzchu. W CHAD tak bywa, raz milosc raz nienawisc. Wczesniej Daria od optymalnych wyzwala teraz juz mu kumpelka najlepsza jest Mi tez ladnie slodzila na prywatnych wiadomosciach a na tablicy nienawidzila
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
COOLER podaje cytat z linku, który mu pasuje (w ogóle nieistotny) a ten najważniejszy pominął: "Mój kontakt z dietą optymalną rozpoczął się w marcu 1999 roku, kiedy to po przeczytaniu książki dra Jana Kwaśniewskiego postanowiłem udać się do Ośrodka w Ustroniu, gdzie już wtedy takie turnusy prowadziła Pani Teresa Szczepanek. Pobyt ten upewnił mnie, że jestem na słusznej drodze. Tym bardziej, że przez cztery miesiące pobytu na niej pozbyłem się większości swoich chorób. Na wadze straciłem 32 kg. Nogi zaczęły mnie nosić. Nowotwór jelita grubego ustąpił." To, że nowotwór na DO ustąpił to według niego "betka", a durnoty o peruczkach i szkodliwości DO wypisuje...To musi być biedny i/lub chory człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229378#229378A JW aż kipi z zazdrości i zawiści... Panie Witoldzie, głowa do góry. Pewnie już szykują dla Pana Nobla za tą farmułę 2*SS... Pewnie też by chętnie przed innymi (np. panem Karwą ) DO pod własną podusię skrył, ale się nie da- taka to cwana dietka mojego Przyjaciela jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
COOLER podaje cytat z linku, który mu pasuje (w ogóle nieistotny) a ten najważniejszy pominął: "Mój kontakt z dietą optymalną rozpoczął się w marcu 1999 roku, kiedy to po przeczytaniu książki dra Jana Kwaśniewskiego postanowiłem udać się do Ośrodka w Ustroniu, gdzie już wtedy takie turnusy prowadziła Pani Teresa Szczepanek. Pobyt ten upewnił mnie, że jestem na słusznej drodze. Tym bardziej, że przez cztery miesiące pobytu na niej pozbyłem się większości swoich chorób. Na wadze straciłem 32 kg. Nogi zaczęły mnie nosić. Nowotwór jelita grubego ustąpił." To, że nowotwór na DO ustąpił to według niego "betka", a durnoty o peruczkach i szkodliwości DO wypisuje...To musi być biedny i/lub chory człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229378#229378A JW aż kipi z zazdrości i zawiści... Panie Witoldzie, głowa do góry. Pewnie już szykują dla Pana Nobla za tą farmułę 2*SS... Pewnie też by chętnie przed innymi (np. panem Karwą ) DO pod własną podusię skrył, ale się nie da- taka to cwana dietka mojego Przyjaciela jest. Radziu, a Tobie Przyjaciel w czym poważnym pomógł? Tak między wierszami, wydaje mi się.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
COOLER podaje cytat z linku, który mu pasuje (w ogóle nieistotny) a ten najważniejszy pominął: "Mój kontakt z dietą optymalną rozpoczął się w marcu 1999 roku, kiedy to po przeczytaniu książki dra Jana Kwaśniewskiego postanowiłem udać się do Ośrodka w Ustroniu, gdzie już wtedy takie turnusy prowadziła Pani Teresa Szczepanek. Pobyt ten upewnił mnie, że jestem na słusznej drodze. Tym bardziej, że przez cztery miesiące pobytu na niej pozbyłem się większości swoich chorób. Na wadze straciłem 32 kg. Nogi zaczęły mnie nosić. Nowotwór jelita grubego ustąpił." To, że nowotwór na DO ustąpił to według niego "betka", a durnoty o peruczkach i szkodliwości DO wypisuje...To musi być biedny i/lub chory człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229378#229378A JW aż kipi z zazdrości i zawiści... Panie Witoldzie, głowa do góry. Pewnie już szykują dla Pana Nobla za tą farmułę 2*SS... Pewnie też by chętnie przed innymi (np. panem Karwą ) DO pod własną podusię skrył, ale się nie da- taka to cwana dietka mojego Przyjaciela jest. Radziu, a Tobie Przyjaciel w czym poważnym pomógł? Tak między wierszami, wydaje mi się. To prawdziwa historia, więc nie kwalifikujesz się. Ale mam coś z innej beczki, dla osłody. Celebrytki klasę pokazują, jak za jednym zasiadem "medialna prostytutka" "medialną wariatkę" z kumpeli robi. A przecież powszechnie wiadomo, że choroby psychiczne jako takie nie istnieją. I potrzeba niekompletnego uczynnienia mózgu żeby dać się w ich istnienie wmanipulować. Poniżej wspomnienie http://muzyka.interia.pl/alternatywa/news/sinead-oconnor-ostrzega-miley-cyrus,1953647,45
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sprytne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No cóż, kopanie pod kimś dołków to zajęcie w sam raz dla myśliwych, pozostałym- jak w przysłowiu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O co Ci biega? Źle z Tobą i tyle...
|
|