administ
Go
|
Babcia z dobrym głosem zazdrości młodej dziewczynie, co ciało potrafi sprzedać nie jako prostytutka, a jako domniemana "super star" ... Ale to po to, aby i jedna i druga wypłynęły na parę chwil na wierzch.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Muszę ponowić prośbę, bo już jest przykryta!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Widocznie puszyste zbytnio było. Przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie szkodzi. Jak zatonie, to wyciągnę zaś na wierzch...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
COOLER podaje cytat z linku, który mu pasuje (w ogóle nieistotny) a ten najważniejszy pominął: "Mój kontakt z dietą optymalną rozpoczął się w marcu 1999 roku, kiedy to po przeczytaniu książki dra Jana Kwaśniewskiego postanowiłem udać się do Ośrodka w Ustroniu, gdzie już wtedy takie turnusy prowadziła Pani Teresa Szczepanek. Pobyt ten upewnił mnie, że jestem na słusznej drodze. Tym bardziej, że przez cztery miesiące pobytu na niej pozbyłem się większości swoich chorób. Na wadze straciłem 32 kg. Nogi zaczęły mnie nosić. Nowotwór jelita grubego ustąpił." To, że nowotwór na DO ustąpił to według niego "betka", a durnoty o peruczkach i szkodliwości DO wypisuje...To musi być biedny i/lub chory człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229378#229378A JW aż kipi z zazdrości i zawiści... Panie Witoldzie, głowa do góry. Pewnie już szykują dla Pana Nobla za tą farmułę 2*SS... Pewnie też by chętnie przed innymi (np. panem Karwą ) DO pod własną podusię skrył, ale się nie da- taka to cwana dietka mojego Przyjaciela jest. Radziu, a Tobie Przyjaciel w czym poważnym pomógł? Tak między wierszami, wydaje mi się. To prawdziwa historia, więc nie kwalifikujesz się. Zdrowia życzę zatem. Któregokolwiek potrzebujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zadra w sercu tkwi gleboko...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ciężko tak żyć przeszłością, rozczarowaniem i niespełnionymi marzeniami...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...zazdrość i zawiść aż wrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I jeszcze wyjaśnienie: jeśli piszę gościnnie (ostatnio, czyli kilka lat temu, było to na www.stachurska.eu) zawsze podpisuję się z imienia i nazwiska, aby żadnych wątpliwości nie było!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
"maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl . Paranoja jakaś. Sam siebie będziesz rejestrował?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
COOLER podaje cytat z linku, który mu pasuje (w ogóle nieistotny) a ten najważniejszy pominął: "Mój kontakt z dietą optymalną rozpoczął się w marcu 1999 roku, kiedy to po przeczytaniu książki dra Jana Kwaśniewskiego postanowiłem udać się do Ośrodka w Ustroniu, gdzie już wtedy takie turnusy prowadziła Pani Teresa Szczepanek. Pobyt ten upewnił mnie, że jestem na słusznej drodze. Tym bardziej, że przez cztery miesiące pobytu na niej pozbyłem się większości swoich chorób. Na wadze straciłem 32 kg. Nogi zaczęły mnie nosić. Nowotwór jelita grubego ustąpił." To, że nowotwór na DO ustąpił to według niego "betka", a durnoty o peruczkach i szkodliwości DO wypisuje...To musi być biedny i/lub chory człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=229378#229378A JW aż kipi z zazdrości i zawiści... Panie Witoldzie, głowa do góry. Pewnie już szykują dla Pana Nobla za tą farmułę 2*SS... Pewnie też by chętnie przed innymi (np. panem Karwą ) DO pod własną podusię skrył, ale się nie da- taka to cwana dietka mojego Przyjaciela jest. Radziu, a Tobie Przyjaciel w czym poważnym pomógł? Tak między wierszami, wydaje mi się. To prawdziwa historia, więc nie kwalifikujesz się. Zdrowia życzę zatem. Któregokolwiek potrzebujesz. Hipokryta. W lustro, patrz z uwagą w lustro patrz. Jest tylko jedno i w dodatku nie to od Twej Alicji. Serce moje- walisz jak oszalałe. A do Ucznia- nauczysz się, albo nie. Alboalbo
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"maniek669"! Bardzo dziękuję... Jakby co, to na Forum zawsze mogę Cię zarejestrować, tylko nie pisz na www.kwasniewski.pl tylko na toan@q4.pl . Paranoja jakaś. Sam siebie będziesz rejestrował? No tak! Teraz przesadziłem!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I jeszcze wyjaśnienie: jeśli piszę gościnnie (ostatnio, czyli kilka lat temu, było to na www.stachurska.eu) zawsze podpisuję się z imienia i nazwiska, aby żadnych wątpliwości nie było! Hurra, czyli wychyliłeś się nieco poza mego Przyjaciela forum. Dzieje się...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|